Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Lezárult a Zalaegerszegi Egyetemi Napok programsorozata

A Zalaegerszegi Egyetemi Napok második napján a rossz időjárás miatt a városi vetélkedőt Kampuszunkon rendezte meg a Hallgatói Önkormányzat. A vetélkedő kiindulópontja az Innovációs és Tudásközpont volt, ahonnan öt hallgatói csapat indult az állomások teljesítésére. Volt ügyességi feladat, activity és kvízjáték is. A program este a Legend’s Pub-ban tartott kvízesttel folytatódott. A szerdai napon sem volt kegyes hozzánk az időjárás, hiszen a hagyományos főzőverseny és a szabadtéri programok sajnos elmaradtak. 

 

IMG_1910.jpg

Fotó: Jóna István

 

A Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 20. Hadkiegészítő és Toborzó Irodájából érkezett csapat két eszközzel színesítette a délutánt. Egy lézeres szimulátor segítségével valós pályákon lőgyakorlatot szimuláltak, lézeres érzékelőkkel felszerelt, átalakított airsoft fegyverekkel, valamint egy VR eszközön keresztül katonai gyakorlaton vehettek részt a hallgatók.

 

IMG_2062.jpg

Fotó: Jóna István

 

A délután folyamán volt Zumba óra az Infocentrum tetőtéri Kistermében és Kampusz Cinema filmvetítés a Nagyelőadóban. A Zalaegerszegi Egyetemi Napok programsorozata szerda este bulival zárult. 

 

További médiamegjelenések: 

GALÉRIA