Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

TDK Orientációs napot tartottunk 

TDK Orientációs napot tartottunk 
 
 
A Pannon Egyetem Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg az Új Generációs Gazdálkodás Kutatóműhely keretében orientációs napot tartott a Tudományos Diákköri Konferencia pályaművek benyújtásának népszerűsítése érdekében.
 

IMG_4155.png
 
Fotó: Lukács-Gaál Eszter

Csütörtök késő délután az Infocentrum tetőtéri Kisterme adott otthont a kerekasztal beszélgetésnek, melynek moderátora Fehérné Fehér Piroska, a Marketing és Kommunikációs Iroda vezetője volt. Az irányított és kötetlen beszélgetés célja az volt, hogy minél több hallgató csatlakozzon a tudományos diákköri tevékenységhez és ismerkedjen meg a tudomány világával. Tapasztalják meg testközelből, hogy milyen előnyöket és lehetőségeket tartogat számukra a Tudományos Diákkör. A Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központban a tehetséggondozás kiemelt szerepet kap és magas szinten működik. hiszen hallgatóink mindig sikeresen szerepelnek pályaműveikkel az Országos Tudományos Diákköri Konferencián.
 
A Pannon Egyetem Tudományos Diákköri Tanácsa és a Pannon Egyetem Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg meghirdette a Pannon Egyetem Intézményi Tudományos Diákköri Konferenciáját, melynek időpontja 2023. november 22.
 
Bővebb információ az Intézményi Tudományos Diákköri Konferenciáról elérhető IDE KATTINTVA.