Felvételi 2022

Nyomtatás

IMG_7104_copy.jpg


KEDVES FELVÉTELIZŐ! KEDVES ÉRDEKLŐDŐ!


Szeretettel köszöntünk a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ oldalán!
Nem sikerült a felvételid? Egy nagyszerű helyen szeretnél tanulni? Akkor válaszd Zöld Kampuszunkat!


Összeszedtük a legfontosabb információkat a pótfelvételi eljárással kapcsolatban.

A 2022/2023. tanév pótfelvételi eljárásában - az innovációs és technológiai miniszter engedélyével - a következő képzési területek alapképzési és osztatlan mesterképzési szakjai esetén az állami ösztöndíjas képzések is indulhatnak informatika, műszaki, természettudomány, pedagógusképzés alapképzési szakjain valamint a pedagógusképzés mesterképzési szakjain.

A Pannon Egyetem legtöbb szakjára a pótfelvételi eljárás keretében még bejuthatnak azok, akik most nem nyertek felvételt egyik intézménybe sem, vagy korábban nem adtak be jelentkezést.

A pótfelvételi eljárásban elérhető szakok jegyzékét a július 26-án megjelenő felvételi tájékoztató kötetben találják meg az érdeklődők.

A pótfelvételi jelentkezés határideje: 2022. augusztus 5. éjfél

A Zalaegerszegi Egyetemi Központ teljes képzési portfóliója és a szakok részletes leírásai elérhetőek a Képzéseink menüpont alatt.

 

HATÁRIDŐK

 

2022. július 21.

Ponthatárhirdetés: általában este nyolckor indul az eredményhirdetés, de egy biztos: 21-én mindenki megtudja, bekerült-e a kiválasztott szakok valamelyikére.


Legkésőbb 2022. augusztus 5.

Megérkezik a besorolási határozat: ezzel lesz hivatalos a felvételi eredményetek. Fontos, hogy ha nem értetek egyet a döntéssel, jogsértés történt, akkor a besorolási döntés megérkezésétől számított 15 napig tudtok jogorvoslati kérelmet beadni - ez a határidő jogvesztő.

A felvételi döntések várható kihirdetése: 2022. augusztus 24.

E tájékoztató csak a fontosabbnak tartott feltételekre terjed ki, végleges és részletes tájékoztatás az Oktatási Hivatal felvi.hu webes felületén olvasható.


VÁLASZD A PANNON EGYETEM ZALAEGERSZEGI EGYETEMI KÖZPONT KÉPZÉSEIT!


Nézd meg bemutatkozó kisfilmünket!