Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Fiatalok hete sajtótájékoztató

Fiatalok hete - a ZEN programjaival indul a hét 
 
 
Diákoktól és hallgatóktól lesz hangos április 17-től Zalaegerszeg, hiszen ekkor kezdődik a Fiatalok hete programsorozat, melynek nyitórendezvénye a Zalaegerszegi Egyetemi Napok.A rendezvényt beharangozó sajtótájékoztatón, melyet a Polgármesteri Hivatalban tartottak hétfőn délután, Gecse Péter alpolgármester köszöntötte a résztvevőket, aki kiemelte, hogy a fiatalok fontosak a város számára is, kíváncsiak a véleményükre, ötleteikre és minden lehetőséget megteremtenek, hogy támogathassák a kezdeményezéseiket.
 
A Fiatalok hete programsorozatot a ZEN nyitja, melyről Németh Gábor, a Zalaegerszegi Egyetemisták Egyesületének elnöke beszélt. Elhangzott, hogy mind a két zalaegerszegi egyetem Hallgatói Önkormányzata kivette a részét az előkészületekből.
 
 
IMG_1830.jpg
 
 
A ZEN idei programja április 17-én, délelőtt a PTE ETK Zalaegerszegi Képzési Központjában szakmai előadásokkal és közösségépítő programokkal kezdődik, majd kedden Kampuszunkon folytatódik a program szakmai előadásokkal és a várost átszelő vetélkedővel. Szerda délután az Alakulótéren, a hagyományos főzőversenyt rendezik majd meg, amely mellett sportversenyek és egyéb csapatépítő programok is lesznek. A fiatalok kedden és szerdán hajnalig tartó bulival zárhatják a napot.
 
A folytatásban a Zalaegerszegi Városi Diáknapok (április 19-21.) programjait ismertette Szabó Levente diákpolgármester. A programban sportnap és a 24 órás vetélkedő mintájára Városi Diákvetélkedő is lesz, mely az Alsóerdei Sport-és Élményparkban kerül megrendezésre. A "Játék a Biztonságért" középiskolás bűnmegelőzési vetélkedőről, Tóth László rendőr őrnagy, a ZMRFK Bűnmegelőzési Alosztályának vezetője árult el részleteket. Zárásként Flaisz Gergő, a Keresztury Dezső VMK igazgatója tájékoztatott a Fiatalok Hete alatt érvényes diákigazolvánnyal igénybe vehető kedvezményekről.
 
 
Minden érdeklődőt szeretettel várunk a programokon!
 
 

További médiamegjelenések: 

Zalai Hírlap - zaol.hu

Zalaegerszegi Televízió