Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

GreenTech – Két nap a fenntarthatóság jegyében

GreenTech – Két nap a fenntarthatóság jegyében

 

2023. május 25-én és 26-án a régió egyik legnagyobb zöld szakmai eseményén a IV. GreenTech Zalaegerszeg Zöld Energia és Fenntarthatóság Szakkiállítás, Konferencia rendezvényen vettünk részt a Zala ZONE Zalaegerszegi Járműipari Tesztpályán.

 

IMG_6371-2.jpg

 

Az eseménynek ezúttal is kiemelten fontos célja volt, hogy a XXI. század kihívásainak legfontosabb kérdéseire - beleértve az energiaválság okozta gazdasági nehézségeket - keresse a válaszokat a környezettudatosság és a fenntarthatóság folyamatos szem előtt tartásával.A rendezvényen az iparághoz kapcsolódó vállalatok, szakmai szervezetek/intézmények, oktatási intézmények is részt vettek kiállítóként. Bemutatók, szolgáltatások, fejlesztések, szakmai előadások és kerekasztal-beszélgetések várták az érdeklődőket. A kétnapos eseményen 80 kiállító, 20 szakmai program, 400 szakmai bemutató és közel 800 diák vett részt.

A Zalaegerszegi Egyetemi Központ népes csapata, hallgatókkal, oktatókkal és munkatársakkal pályaorientációs célzattal vett részt a kétnapos eseményen. Standunkon főleg középiskolás diákoknak pályaorientációs tanácsadás keretében mutattuk be képzéseinket. Ezúttal is népszerű volt Pepper robot, akivel kvízjátékot játszhattak, vagy közösen táncolhattak az érdeklődők.

 

IMG_6442.jpg

 

Standunkat meglátogatta dr. Birkner Zoltán, a Pannon Egyetemért Alapítvány kuratóriumi elnöke is, akit dr. Szili-Fodor Dóra, a Projekt Iroda vezetője fogadott.

 

Köszönjük mindenkinek, aki ellátogatott standunkhoz!

 

További médiamegjelenések: