Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Programok

     
fenntarthatosagi_konf-2023.pngFenntarthatósági Konferencia 

2023. május 24-én immár 3. alkalommal kerül megrendezésre Kampuszunkon a Fenntarthatóságról Másképp Hallgatói Konferencia az Innovációs és Tudásközpontban. Plenáris előadóként a Schneider Electric Zrt. fenntarthatósági vezetőjét köszönthetjük. A konferencia legfőbb célja a fenntarthatósági szemlélet fejlesztése és a tudás bővítése mellett a hallgatók mélyebb bevonása, érzékenyítése a téma iránt, továbbá figyelmük ráirányítása arra, hogy leendő közgazdászként ezen gondolkodásmód birtokában milyen sokszínű és felelősségteljes kihívás és feladat vár rájuk.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

A KONFERENCIA PROGRAMJA


Fenntarthatósági konferencia 

 

A Pannon Egyetem Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg 2022. május 24-én FENNTARTHATÓSÁGRÓL MÁSKÉPP címmel hallgatói konferenciát tart. A program legfőbb célja a fenntarthatósági szemlélet fejlesztése és a tudás bővítése mellett a hallgatók mélyebb bevonása, érzékenyítése a téma iránt, továbbá figyelmük ráirányítása arra, hogy leendő közgazdászként ezen gondolkodásmód birtokában milyen sokszínű és felelősségteljes kihívás és feladat vár rájuk.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

PROGRAMFÜZET

 Nemzetközi Nyári Egyetem 

 

V. NEMZETKÖZI NYÁRI EGYETEM  2021. szeptember 06-08. 

PROGRAMFÜZET

VI. NEMZETKÖZI NYÁRI EGYETEM 2021. szeptember 08-10. 

PROGRAMFÜZET

 

 

 


Fenntarthatóság sokszínű arca hallgatói szemmel

 

Több kutatási eredmény igazolja, hogy a fiatal generáció nagyfokú tudatossággal, s elkötelezettséggel bír a fenntarthatóság iránt. A Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg 2021. május 26-27-én FENNTARTHATÓSÁGRÓL MÁSKÉPP címmel online hallgatói konferenciát tart. A program legfőbb célja a fenntarthatósági szemlélet fejlesztése és a tudás bővítése mellett a hallgatók mélyebb bevonása, érzékenyítése a téma iránt, továbbá figyelmük ráirányítása arra, hogy leendő közgazdászként ezen gondolkodásmód birtokában milyen sokszínű és felelősségteljes kihívás és feladat vár rájuk.

Az online eseményre szeretettel várunk minden érdeklődőt!

RÉSZLETES PROGRAM (.pdf)