Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Jubileum 50

 

jubileum_50_facebook_cover.jpg

Kedves Alumni Hallgatóink! Kedves Érdeklődők!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a hatályos járványügyi intézkedések megengedik, hogy a Jubileum 50 ünnepségsorozatunkat megtarthassuk, melynek időpontja 2022. július 13-15. A Kampusz hangulatos nyári környezetében többek között „nosztalgia tanórákat”, közös esti programokat is szervezünk.

A JUBILEUM 50 programsorozat részletes programja megtalálható a PROGRAMFÜZETBEN


 KOLLÉGIUMI SZÁLLÁSLEHETŐSÉG

A jubileumi hét ideje alatt a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ Kollégiumában van lehetőség vendégszoba foglalására.
A szobák 2 ágyasok, amelyekhez külön fürdőszoba tartozik.

Kollégiumi szállás igénylése és további információ:
Email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: 06 92/509-904

Szeretettel várjuk Önöket kollégiumunkban!

2022_05_10_11_kollegiumi_napok_01.jpg

 

NOSZTALGIA EST - BOGRÁCSOZÁS, SZALONNASÜTÉS, KÖZÖS FŐZÉS 

Szeretettel várjuk Önöket Zöld Kampuszunk kellemes környezetében egy nyári estére, mely során a nosztalgiáé a főszerep! 

Igény szerint és előzetes regisztrációt követően bográcsozási és szalonnasütési lehetőséget tudunk biztosítani.
Kollégiumunk előterében, csodás zöld környezetben van lehetőségük találkozni és beszélgetni régi barátokkal, társaikkal. 

Az alábbiakat tudjuk bizosítani egy kellemes este eltöltéséhez: 
- tűzrakó hely, tűzifa előkészítése és biztosítása
- bogrács 
- sörpadok igény szerint OSZTÁLYTALÁLKOZÓK SZERVEZÉSE A NOSZTALGIA JEGYÉBEN
 

Amennyiben szívesen találkozna szűkebb körben is a régi barátokkal és hallgatótársakkal, akkor szívesen látjuk Önöket osztálytalálkozó keretein belül is Kampuszunkon.
Akár kültéren egy kellemes főzés közben, vagy termeinkben találkozának újra, mi biztosítjuk Önöknek a helyszínt, csak a barátokat, az emlékeket és jókedvet hozzák magukkal! 

Osztálytalálkozók szervezéséhez szívesen biztosítunk Önök számára helyszínt Kampuszunkon, INGYENESEN igénybe vehető termeinkkel, melyek igény szerint foglalhatóak. Bérelhető termeinket IDE KATTINTVA tekintheti meg teremkatalógusunkban.  

További részletek és foglalás: 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Az év elején elindult Jubileum 50 nevű Facebook csoportunk. 
Ezt a közösséget azért kívántuk létrehozni, hogy egy egységben, történetek, beszélgetések és "találkozások" által együtt nosztalgiázhassunk alumni hallgatóinkkal. Archívumunkból igyekszünk szép emlékeket megosztani. Fotók, történetek és cikkek megosztásával utazunk vissza az időben. Nagyon örülünk neki, hogy már több mint 1500 tagja van csoportunknak. Reméljük, hogy ezúton nagyon sok érdeklődőhöz, alumni hallgatónkhoz el tudunk jutni és együtt emlékezhetünk az elmúlt 50 év eseményeire, sikereire és élményeire.


Tekintsék meg idővonalunkat is, mely kronologikusan mutatja be az elmúlt 50 év eseményeit és történéseit. 

Az idővonalat szerkesztette: Szekér Ármin