Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

MURA-ZALA_Youth_Community_Project_logo_Slovenia-Hungary_bilingual_color.png

MURA-ZALA Youth Community SIHU00102 c. pályázat


Program címe: Interreg Szlovénia-Magyarország Program
Projekt azonosítója: SIHU00102
Projektpartnerek: Muravidéki Magyar Ifjúsági Szervezet (MMISZ) és Lendva Község (Občina Lendava)


Pályázatban vállalt fő tevékenység:
A program célja a határrégió civil szervezetei közötti bizalomépítés kialakítása, mely esetünkben három projektpartner bevonásával történt. A projekt célja továbbá a Pannon Egyetem beiskolázási kampányának segítése, valamint a felsőoktatási felvételi eljárás során tábor során szerezhető pluszpontok szervezési és egyéb költségeinek biztosítása.
A program keretében kettő tábor kerül megrendezésre, egy Zalaegerszegen és egy Lendván, ezen kívül egy Lendván kerül megtartásra egy oktatási workshop, ahol a szlovén és magyar középiskolai és felsőoktatási tapasztalatokról tartanak előadásokat valamint eszmecserét a meghívottak.

A szakmai programok szorosan kapcsolódnak a pályázatban megfogalmazott területekhez. A pályázatban résztvevő mindkét szervezet kiemelten fontosnak tartja a helyi kulturális értékek bemutatását, az ifjúságot érintő aktuális problémákat, kihívásokat (pl. az online világban rejlő veszélyeket), a sport értékeit, a sportolással szorosan összefüggő egészséges életmód kialakítását, valamit a fenntarthatóságot és a közösségépítést is.

  • A tábor főprogramhelyszíne: Zalaegerszeg Egyetemi Kampusz. A szállás az Egyetemi Kollégiumban. A program ideje alatt teljes ellátás, napi háromszori étkezés biztosított, valamint minden résztvevő számára ajándékcsomagot biztosítunk.


A programban megvalósítani kívánt események:

YOUTH CAMP ZALAEGERSZEG 

YOUTH CAMP LENDVA
Intézményvezetői workshop

Projekt címe: MURA-ZALA Youth Community
Projekt azonosítója: SIHU00102
Projekt időtartama: 2024.04.01. – 2025.03.31.
Projekt összköltsége: 31.250 €
ZKA-ra eső támogatási összeg: 13.537,5 €
Önerő: 712,5 €
Főpályázó: Zalaegerszegi Műszaki, Gazdasági, Informatikai Képzésekért Alapítvány
Projekt szakmai vezetője: Dr. Palányi Ildikó
Projektmenedzser: Dr. Szili-Fodor Dóra
Pénzügyi vezető: Salamon Antal
Projektmenedzser e-mail címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.