Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Jótékonysági nap a zalaegerszegi óvodák javára 

 

Szombaton közel félszáz csapat vett részt a Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala és a Zalaegerszegi Létesítményfenntartó Kft. szervezésében megvalósult Jótékonysági napon az Aquacity-ben. A hagyományos rendezvényen idén a megyeszékhelyi óvodáknak gyűjtöttek eszközök és játékok beszerzésére.

Az idén 20 éves vízicsúszda- és élményparkban rendezett jótékonysági rendezvényen a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ csapata és a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Zalaegerszegi Képzési Központja gofrival és palacsintasütéssel készült, ami jó döntésnek bizonyult.

-A zalaegerszegi egyetemek a kezdetek óta képviseltetik magukat a rendezvényen, így mi sem maradhattunk otthon. Lelkes csapatunkkal kakaós, lekváros és nutellás gofrit kínáltunk a látogatóknak- mondta dr. Németh István, főigazgató, aki maga is kivette a részét az egyik legízletesebb édesség elkészítésében.

Csapatunk közel 160 gofrit készített és a PTE-s barátaink által készített ízes, kakaós és nutellás palacsintákkal együtt összesen 160 db 500 forintos kupont gyűjtöttünk.

 

IMG 2887

 

Balaicz Zoltán, ZMJV polgármestere az este folyamán, közösségi felületén összegezte a Jótékonysági nap eredményét.

„A támogató cégek (36 vállalkozás) felajánlásaiból befolyt támogatás: 7.075.000 Ft, ami minden eddiginél nagyobb összeg. A 48 főzőcsapat által gyűjtött pénz: 1.453.000 Ft. Az első három, legtöbb pénzt gyűjtő csapat: 1. On tour (ZTE KK szurkolók): 172.500 Ft, 2. Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala: 103.500 Ft, 3. Egyetemek közös csapata: 80.000 Ft. Összesen 1.554 vendég fordult meg az AquaCityben, a belépőkből 1.171.200 Ft gyűlt össze. Tehát a jótékony célra befolyt teljes összeg: 9.699.200 Ft. - áll a városvezető közleményében. „

 

IMG 2838

 

A Zalaegerszegi Egyetemek csapata 3. helyezést ért el.

Köszönet minden munkatársunknak, akik bármilyen módon hozzájárultak a program sikeréhez.

 

További médiamegjelenések: 

Zalai Hírlap - zaol.hu

Zalaegerszegi Televízió

GALÉRIA