Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Könyvtár

könyvtár nyitóoldali képKeresünk. Találunk. Támogatunk. Ez a könyvtár(s)...

Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ Könyvtára
8900 Zalaegerszeg, Gasparich Márk u. 18/A (Postafiók: 67.)
Olvasószolgálat (kölcsönzés és tájékoztatás): +36(92)509-940 * E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A gyűjtemény érdekel? Az online katalógus segít!

NYITVATARTÁS (2024.05.01-től megújult!):

  • Hétfő: 7.30 - 13.30
  • Kedd - Szerda - Csütörtök: 7.30 - 18.00
  • Péntek: 8.30 - 17.00
  • Szombat - Vasárnap : zárva

Azt kérdezni, hogy miért van szükségünk egyáltalán könyvtárakra, amikor annyi információ áll rendelkezésre máshol, nagyjából olyan ésszerű, mint azt kérdezni, hogy szükség van-e autótérképekre most, amikor annyi út van. (Jon Bing)

figyelmezteto tablaMEGÚJULT A KÖNYVTÁR NYITVATARTÁSI RENDJE!

Tájékoztatjuk tisztelt látogatóinkat, hogy a PE ZEK Könyvtára nyitvatartási rendje 2024.05.01-én megújult. A szorgalmi időszakban alkalmazott szombati, 10.00-13:00 közötti nyitvatartás kihasználatlanság miatt megszűnt és a hétfő délutáni nyitvatartás rövidült, viszont a kedd és péntek közötti nyitvatartás jelentősen bővült (kedd és csütörtök között délutánonként 2 órával, pénteken délután pedig 2,5 órával hosszabb lett). A változások, melyek a Pannon Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont tagkönyvtárává válásunkhoz kapcsolódnak, lényegesen kedvezőbb szolgáltatási feltételeket biztosítanak látogatóink számára.

 KÖNYVTÁR(S), érted...

könyvtár nyitóoldali képElakadtál beadandóddal, szakdolgozatoddal, kutatásoddal? Nem tudod, hogyan állj neki az irodalomkutatásnak, netán egy adott jegyzet megtalálásának? Esetleg csak egy kis nyugalomra, wifire, számítógéppel töltött időre vágynál a tanórák között, hogy pihenhess vagy tanulj? Nyomtatnál pár oldalt? Társasoznál a haverokkal? Egyes szolgáltatásainkhoz pár perces beiratkozás szükséges, ami hallgatóinknak ingyenes. Ne félj bármit megkérdezni, amiről úgy gondolod, segíthetünk benne! Tárt kapukkal fogadunk és megannyi ötlettel, válasszal, megoldással támogatunk Téged személyesen, írásban vagy online konzultáció keretében - ahogy számodra a legjobb! Mi érted dolgozunk. Ugye érted?

+1 jóság: csak szólj és szívesen szolgálunk egy pohár teával - többféle termék és ízesítő közül választhatsz. Ingyen van és finom ;-)


 HÍREK, ESEMÉNYEK