Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ
Az Egri Úszó Klub is kollégiumunkat választotta 

 
Kampuszunk kollégiumát választották főhadiszállásul az Egri Úszó Klub növendékei, akik két hetes edzőtáborukat töltötték Zalaegerszegen. A klub három korosztályban, 15 versenyzővel készült a tavaszi versenyszezonra, köztük az felnőtt országos bajnokságra.
- Ifjúsági, serdülő és gyermek korosztályú úszókat hoztunk Zalaegerszegre. Országos bajnoki döntősöknek, ranglistán szereplőknek és bajnoki érmeseknek tartottunk erős fizikai felkészítést - tájékoztatott Török Zoltán, az Egri Úszó Klub szakmai alelnöke és vezetőedzője.
 
 
IMG_4953.JPG
 
 
Napi két vízi és egy szárazföldi edzés szerepelt a felkészülési programban.
-A Zalaegerszegi Sport- és Tanuszoda jó választás volt, hiszen modern, szép és profi körülmények között tudtak készülni a fiatalok. Hogy miért éppen ide jöttünk? Barátság és jó kapcsolat fűz a városhoz bennünket, valamint a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központjában új barátokra leltünk és szeretettel fogadtak minket - mondta a vezetőedző.
 
Török Zoltán elmondta, hogy az alapozásnak a célja nem más volt, mint felkészülni a versenyszezonra, a kiemelt versenyekre, köztük a március 11-12 közötti, II. Eger Város Kupája versenyre, amelyre idén több felnőtt válogatott versenyző is nevezett, köztük az olimpiai, háromszoros világ-, hatszoros Európa- és háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok Milák Kristóf is, és természetesen készülnek az Országos Bajnokságra is.
 
 
További sportsikereket kívánunk az Egri Úszó Klubnak és a fiataloknak!