Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Tájékoztató nap keretében ismerkedtek Kampuszunkkal az elsőévesek

A Regisztrációs hét második napján az Infocentrum tetőtéri Nagytermébe vártunk elsős hallgatóinkat Tájékoztató napunkra. A fiatalokat elsőként dr. Palányi Ildikó, a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ megbízott főigazgatója köszöntötte, aki egyben gratulált a jelenlévőknek a sikeres felvételihez.

- A lehető legjobb helyre jöttek - fogalmazott a főigazgató, - hiszen itt egy nagyon családias Kampusz vár Önökre. Az itt töltött idejük során átadunk minden olyan szakmai tudást, amit a nagy egyetemek is átadnak, de emellé tudunk egyénre szabott odafigyelést is adni hallgatóinknak.

 

IMG_3308.jpg

 

A köszöntő után a tanszékek, intézetek bemutatása következett. A Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg működéséről a legfontosabb információkat, a Kar dékánja,  dr. Palányi Ildikó osztotta meg a résztvevőkkel, míg a gazdaságinformatikus képzésről a Műszaki Informatikai Kar alá tartozó Informatikai Rendszerek és Alkalmazásai Tanszék vezetője dr. Holczinger Tibor tartott tájékoztatást. A Mérnöki Kar Mechatronikai Képzési és Kutatási Intézet képviseletében a műszaki képzéseket és az intézetet Decsi Péter tanársegéd mutatta be a hallgatóknak.

Az oktatási és tanulmányi tudnivalókról dr. Joó István, a GKZ oktatási dékánhelyettese tartott prezentációt. Rövid szünet után a duális képzésről, dr. Utasi Anett, a Duális Képzési Központ igazgatója beszélt, míg a Nyelvi és Felnőttképzési Iroda képzéseit és szolgáltatásait Balaicz Zoltánné irodavezető ismertette. A Tájékoztató napon a hallgatók megismerhették a SAS Bizottság tevékenységét Balás-Nyitrai Barbara oktatási igazgatóhelyettes révén, míg a Zalaegerszegi Egyetemi Központ kollégiumát Nagy Antal kollégiumvezető mutatta be. A Könyvtárunkban elérhető szolgáltatásokról Szabó G. Tibor könyvtárvezető beszélt. Zárásként az Erasmus programról és a veszteség –gyászfeldolgozás lehetőségeiről Hadászi Ágnes Erasmus koordinátor tartott előadást. 

A holnapi napon már trégingekkel, szintfelmérőkkel és szakok szerinti csoportos foglalkozásokkal, előadásokkal folytatódik a Regisztrációs hét programja. 

 

További médiamegjelenések: 

Zalai Hírlap - zaol.hu

GALÉRIA