Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Második helyezést ért el csapatunk az Egyetemi Sportnapon

Remek időjárás fogadta a Pannon Egyetem veszprémi központjában rendezett Egyetemi Sportnap résztvevőit. Az alsó Kampusz megújult sportpályáin az Egyetemi Karok versenyeztek, valamint a hallgatók a Testnevelési és Sport Intézet által a Testnevelés tantárgy keretében kínált sportágakba kóstolhattak bele a rendezvényen.

IMG_8099_copy.JPG

A Zalaegerszegi Egyetemi Központ hallgatókból, dolgozókból és a Zalai Egyetemi Sportegyesület tagjaiból verbuvált csapata remekül teljesítve az állomásokat az előkelő második helyen végzett a Karok versenyében, minimális hátránnyal lemaradva az első helyezett Mérnök Informatikai Kar (MIK) csapata mögött.

A hat állomás között szerepelt evezős ergométer verseny, kerékpáros akadálypálya, Ninja Warrior pálya, kosárlabda, reflex ügyességi feladat és kötélhúzás. Utóbbiban a remekül időzített pizza és a kissé megolvadt vaníliás karika elfogyasztása adott plusz erőt csapatunknak, hogy minden ellenfelünket legyőzzük. 

Az érmeket a rendezvény végén dr. Edvy László, a Pannon Egyetem Testnevelési és Sport Intézet igazgatója akasztotta a versenyzők nyakába. 

 

Gratulálunk hallgatóinknak és kollégáinknak az elért eredményhez és további sportsikereket kívánunk!

 

További médiamegjelenések: 

GALÉRIA