Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

jotekonysag 2021 plakatKedves Egyetemi Polgár!

Csatlakozz Te is fordított adventi naptárunk jótékonysági adomány-gyűjtéséhez!

Az adománygyűjtés időtartama: 2021. december 1-23. 

Idén karácsonykor olyan zalaegerszegi gyerekeknek és családoknak szeretnénk segíteni, valamint határon túli gyerekeknek támogatást nyújtani, továbbá menhelyi kutyák és macskák mindennapjait szebbé tenni, akik erre rászorulnak.

Az egyetem területén 3 gyűjtőpontot alakítottunk ki (a kollégium portájánál, a könyvtár olvasószolgálatánál, illetve az oktatási épület földszintjén), ahová az adományokat várjuk. Kitettünk néhány kisebb-nagyobb dobozt és december 1-23. között minden nap beleteszünk valamit, ami másoknak hasznos, finom vagy kedves lehet. Egy plüsskulcstartót, egy tábla csokit, egy flakon sampont, tartós élelmiszert (pl. lisztet, cukrot, étolajat, konzerveket), használati tárgyat, ruhát, játékot, mesekönyvet (elsősorban népmeséket, klasszikus meséket tartalmazó könyveket, mesegyűjteményeket vagy ifjúsági regényeket), tisztálkodó és tisztítószert. És amikor a sok aprósággal megtelik a doboz, elvisszük a megajándékozni kívánt szervezetnek.

Kérjük, hogy Te is járulj hozzá kezdeményezésünkhöz és segíts megtölteni a dobozokat általad már nem használt, felesleges, de jó állapotú tárgyakkal, vagy olyan termékekkel, melyeket Te vásároltál célcsoportjaink számára. Hiszünk abban, hogy „Egyetlen jótettnek emléke jobban világít miutánunk, mint ezer fáklyának lobogása." (Jókai Mór: A kőszívű ember fiai).

Idén legyen fordított adventi naptárad, amiből nem kiveszel, hanem amibe beleteszel...
ruhát, játékot, édességet, (mese)könyvet, tartós élelmiszert, tisztálkodási és tisztítószereket.

 

 Jótékonysági akciónk fővédnöke dr. Németh István, a Pannon Egyetem stratégiai rektorhelyettese és a Zalaegerszegi Egyetemi Központ főigazgatója.

Szervező: az FDSZ PE Zalaegerszegi Alapszervezete
További információ: 92/509-939

„Az adakozás ott kezdődik, hogy elismerjük: mindent, ami az enyém, ajándékba kaptam."
(Gary Chapman: A szeretet mint életforma)

Segítségedet előre is köszönjük! Mert segíteni jó!