Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ
KEDVES FELVÉTELIZŐ! KEDVES ÉRDEKLŐDŐ!

Köszönjük, hogy egyetemi tanulmányaidhoz a Zalaegerszegi Egyetemi Központot választod!

AdobeStock_314617311.png

Újabb mérföldkőhöz érkeztél, hiszen hamarosan kialakul a végleges felvételi pontszámod is. Április 20-tól elindult a tavaszi ügyintézési időszak azoknak, akik 2022 szeptemberében induló felsőoktatási képzésekre adták be jelentkezésüket februárban. A kialakult felvételi pontszámaid tükrében most lehetőséged nyílik a jelentkezési sorrended módosítására is. Erre az ügyintézési időszakban van lehetőséged, legkésőbb 2022. július 7-ig. A jelentkezési sorrend módosítására egyetlen alkalommal van lehetőséged méghozzá az E-felvételi felületén a "Sorrendmódosítás"menüpontjában.


JELÖLD ELSŐ HELYEN A PANNON EGYETEM ZALAEGERSZEGI EGYETEMI KÖZPONT TESZTMÉRNÖK KÉPZÉSÉT!
Tartozz Te is a jövő mérnökei közé!

sorrendmodositas 04AdobeStock_314617311.pngFelvételi ügyintézés július 7-ig!

Elérhetők az ügyintézési funkciók az E-felvételiben: a szeptemberben induló képzésekre jelentkezők július 7-ig használhatják dokumentumpótlásra, adat- és sorrendmódosításra a felületet.

AdobeStock_314617311.pngDOKUMENTUMPÓTLÁS - HIÁNYPÓTLÁS

A február 15. után megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen vagy többletpontokat igazoló dokumentumok legkésőbb 2022. július 7-ig pótolhatók. Ezeket szkennelés után az E-felvételi rendszerébe fel kell tölteni.

AdobeStock_314617311.pngSORRENDMÓDOSÍTÁS

A jelentkezési sorrend módosítására az eljárás során egyetlen alkalommal van lehetőség, legkésőbb július 7-ig az E-felvételi Sorrendmódosítás menüpontjában.


  

AdobeStock_314617311.png

ELLENŐRIZD PONTJAIDAT A FELVI.HU PONTSZÁMÍTÓ KALKULÁTORÁVAL

IDE KATTINTVA 

Összegyűjtöttük nektek a felvételivel kapcsolatos legfontosabb határidőket és időpontokat, melyekkel a következő hónapokban még számolnotok kell.

timeline_0420.jpg2022. április 20-tól

E-ügyintézés kezdete: ilyenkor tudtok online ügyeket intézni, pontszámításról tájékozódni és a jelentkezés óta megszerzett dokumentumokat, okleveleket is elkezdhetitek feltölteni. Fontos: nem mindenről érkezik hiánypótlási felszólítás. Csak azokat a dokumentumokat kéri a rendszer, amelyek elengedhetetlenek a pontszámításhoz, de ha pluszpontokat is szeretnétek, nektek kell észben tartani a határidőket és pótolni azt, amit korábban nem tudtatok feltölteni.

2022. július 7.

Ez a hiánypótlási határidő. Ha eddig nem töltitek fel például a diplomamásolatotokat, nyelvvizsga-bizonyítvány adatait és egyéb fontos igazolásokat, akkor sok pontot bukhattok. Ez a határideje a sorrendmódosításnak és az új adatok rögzítésének is.

 

 

 

2022. július 21.

Ponthatárhirdetés: általában este nyolckor indul az eredményhirdetés, de egy biztos: 21-én mindenki megtudja, bekerült-e a kiválasztott szakok valamelyikére.

Legkésőbb 2022. augusztus 5.

Megérkezik a besorolási határozat: ezzel lesz hivatalos a felvételi eredményetek. Fontos, hogy ha nem értetek egyet a döntéssel, jogsértés történt, akkor a besorolási döntés megérkezésétől számított 15 napig tudtok jogorvoslati kérelmet beadni - ez a határidő jogvesztő.

Legkésőbb 2022. augusztus 8.

Felvételi döntés: az egyetemek is írásban közlik veletek, hogy bekerültetek.