Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

A kommunikáció volt a központi témája a TDK előadásnak

 

Minden emberi kapcsolat alapja a kommunikáció. Mondanivalónkat, gondolatainkat különböző kommunikációs eszközök segítségével osztjuk meg barátainkkal, családunkkal, az iskolában, vagy a munkahelyünkön. A Tudományos Diákköri Konferencia jó alkalom arra, hogy a hallgatóink fejlesszék kommunikációs készségeiket és kutatásaik bemutatásával önbizalmat és bátorságot szerezzenek, amit majd a munka világában hasznosítani tudnak.

 

IMG_2868.jpg

Fotó: Jóna István

Április 22-én, hétfőn délelőtt az Innovációs és Tudásközpont földszinti előadótermében dr. Szili-Fodor Dóra projektmenedzser köszöntötte a részvevőket, akiknek röviden bemutatta Kampuszunkat és az itt folyó tudományos munkát. Koppányné Balogh Eszter cégvezető, kommunikációs tréner tartott interaktív előadást a hallgatóinknak és 40 középiskolás diáknak, akik a Zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnáziumból érkeztek hozzánk.

 

IMG_2954.jpg

Fotó: Jóna István

 

Koppányné Balogh Eszter előadásában a résztevők megismerhették milyen a sikeres kommunikáció, hogyan kell előadást tartani és milyen eszközökkel lehet felépíteni egy prezentációt. Emellett a kommunikáció fontos részéről, az érzelmi intelligenciáról is hallhattunk gondolatokat, melyben hangsúlyt kapott, hogy miként reagál az előadó a környezetére és önmagára és hogyan tudja elérni a kitűzött céljait.

A Pannon Egyetem Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg tavaszi Intézményi Tudományos Diákköri Konferenciája április 24-én 10 órától kerül megrendezésre.