Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Zalaegerszegi Gazdasági, Informatikai, Műszaki Képzésekért Alapítvány - Adó 1% felajánlása

Tisztelt Partnerünk!

A személyi jövedelemadó 1% felajánlásával Ön is hozzájárulhat a Zalaegerszegi Gazdasági, Informatikai, Műszaki Képzésekért Alapítvány céljai eléréséhez.

Az alapítvány fő célja  a gazdasági, informatikai, műszaki képzések színvonalának emelése, az oktatás minőségi és technikai feltételeinek a fejlesztése. Az 1 százalék forrás felhasználásával segítséget nyújtunk többek között a  hátrányos helyzetű diákok és hallgatók felsőoktatási felzárkóztatásának elősegítéséhez és esélyegyenlőségének növeléséhez.

Az alapítvány az alábbi tevékenységeket végzi:

  • a gazdasági, informatikai, műszaki képzések színvonalának emelését célzó kezdeményezések támogatása (pl. tananyagfejlesztés, konferencia szervezése és megvalósítása, hazai- és nemzetközi előadók költségeinek fedezése, stb.)
  • szakmai és/vagy tanulmányi versenyeken, projektmunkák elkészítésében, tudományos diákköri tevékenységben kiemelkedő sikereket elért, kimagaslóan tehetséges hallgatók anyagi elismerése.
  • hallgatók hazai és nemzetközi tanulmányútjainak, ismeret- és tapasztalatszerzési lehetőségeinek anyagi elősegítése
  • oktatók kiemelkedő eredményeinek elismerése, hazai és nemzetközi ismeret- és tapasztalatszerzési lehetőségeinek támogatása (pl. tanulmányutak, konferenciaszereplések)
  • a gazdasági, informatikai, műszaki képzések beiskolázási kezdeményezéseinek támogatása (pl. pályaorientációs napok, vetélkedők szervezése, stb.)
  • hátrányos helyzetű diákok és hallgatók felsőoktatási felzárkóztatásának elősegítése és esélyegyenlőség növelése

 


Kérjük támogassa Ön is adója 1 százalékával  Alapítványunk munkáját!

Adószámunk: 19272564-1-20

Köszönjük!

Zalaegerszegi Gazdasági, Informatikai, Műszaki Képzésekért Alapítvány

8900 Zalaegerszeg, Gasparich M. u. 18/A

További információ Alapítványunkról elérhető IDE KATTINTVA

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

zka_logo_color_hosszu_copy_copy_copy_copy.png