Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Gólyabál 2022 - Csinos lányok, fess fiúk és remek hangulat

Gólyabál 2022 - Csinos lányok, fess fiúk és remek hangulat 

 
A Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ, a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Zalaegerszegi Képzési Központ, a Hallgatói Önkormányzatok és a Zalaegerszegi Egyetemisták Egyesületének közös szervezésében kedden este került megrendezésre az első éves hallgatók bálja.
 
IMG_1053.png
 
 
Az Arany Bárány Hotel Télikertjében tartott rendezvényen az ízletes vacsorát követően dr. Császár Gabriella, a PTE ETK Zalaegerszegi Képzési Központjának igazgatója, majd dr. Ács Pongrácz a PTE Egészségtudományi Kar dékánja köszöntötte a jelenlévőket, kiemelve, hogy a közösségben, a közös gondolkodásban hatalmas erő van. Kampuszunk főigazgatója, dr. Németh István a két egyetem példaértékű együttműködését emelte ki köszöntőjében, és hozzátette, aki Zalaegerszegre jön tanulni az jó döntést hoz a jövőjével kapcsolatban.

A köszöntőket követően a két egyetem hallgatóinak nyitótánca következett, majd a PTE végzős hallgatói foglalták táncos keretbe az intézményben töltött éveiket.
A fogadás és a köszöntők után a szórakozásé és bulizásé volt a főszerep, melynek során a fiatalok hajnalig ropták a táncot.

 
IMG_1098.png