Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Nyílt Napot tartottunk

Nyílt Napot tartottunk 
 

A felvételi előtt álló diákokat és szüleiket vártuk szerdán Kampuszunkon. A felsőoktatási intézményekbe február 15-ig adhatják le a jelentkezésüket a továbbtanulásra készülő diákok, akik a Zalaegerszegi Egyetemi Központ képzési portfóliójával ismerkedhettek meg közelebbről.
 
 
IMG_6389.jpg
 
 
Megtelt érdeklődő fiatalokkal az Innovációs és Tudásközpont földszinti előadója, akiket Pepper robot után dr. Németh István főigazgató köszöntött. A Pannon Egyetem stratégiai rektorhelyettese arról beszélt, hogy a középiskolából érkező fiatalok oktatása milyen alapokon nyugszik az intézményben. Előadásában bemutatta az országosan is egyedülálló, projektalapú oktatáson alapuló tesztmérnök képzést. Kiemelte, hogy a tudás, amit megszereznek majd a leendő hallgatók, olyan kompetenciákkal vértezi fel őket, hogy a térség fokozatosan fejlődő gazdaságában biztosan elhelyezkedhetnek majd.
 
Nyílt Napunkon bemutatkoztak a gazdasági, műszaki és informatikai képzési területek, valamint a duális képzésről és a felvételi változásokról is tájékoztatást kaphattak a résztvevők. A képzések mellett a kollégiumról, a nyelvi képzésekről és a diákhitelről is hallhattaj előadást a fiatalok. A hallgatói közösségekről és szervezetekről pedig maguk a hallgatók beszéltek.

 
IMG_6391_copy.jpg
 

Az előadások után egy interaktív Kahoot kvízjáték keretében tehették próbára tudásukat a diákok. A kvízjáték nyertese egy Lenovo táblagéppel gazdagodott.
Az előadóterem előtt elhelyezett standokon oktatókkal és hallgatókkal beszélhettek az érdeklődő diákok. A programot úgynevezett Guide Tour, azaz Kampusz túra zárta, mely során testközelből is betekintést nyerhettek a résztvevők az egyetemi Kampusz életébe.