Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Kerékpártúrával csatlakoztunk a Pannon Egyetem 75 éves jubileumi programjaihoz

Kerékpártúrával csatlakoztunk a Pannon Egyetem 75 éves jubileumi programjaihoz

Igazi bringás nap volt május 14-én a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központjában. Kora délelőtt reggelivel vártuk a munkába igyekvőket az országos Bringás reggeli programhoz kapcsolódva, majd 10 órától szervezett kerékpártúrával csatlakoztunk az alapításának 75. évfordulóját ünneplő Pannon Egyetem jubileumi programsorozatához.

IMG_6157.JPG

Fotó: Jóna István

 

Az induláskor oktatók, munkatársak és hallgatók pattantak a nyeregbe, akik Bella Dániel, a Zalai Egyetemi Sportegyesület elnökének vezetésével egy tiszteletkört tettek Kampuszunkon, majd elindultak az úticél, vagyis Zalalövő felé.

A kerékpárút egy rövid szakaszán, Zalaegerszeg és Teskánd között a főúton tekertek a résztvevők, majd onnantól a Zala-völgyi kerékpárút nyomvonalán haladtak a cél felé. Két megállóval, odafelé Zalaszentgyörgyön, a visszaúton pedig Teskándon állt meg a lelkes egyetemi csapat.

 

IMG_6197_copy.JPG

Fotó: Jóna István

 

A túrázáshoz remek időt kaptunk és a résztevők sikeresen teljesítették a gyönyörű göcseji tájon végighaladó távot. A túraútvonal teljesítése után a bringások már az újabb úticélt és az újabb kihívásokat tervezgették, amelyekbe szeretnénk a jövőben minél több kollégát és hallgatót bevonni.

 

További médiamegjelenések: 

GALÉRIA