Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Középpontban az innováció és a kreativitás - INNO-UP Duális verseny

INNO-UP Duális verseny a Zalaegerszegi Egyetemi Központban

2022. március 18-án délután lezajlott INNO-UP Duális versenyünk, mely során 3 fős csapatok jelentkezését vártuk egy innovatív és interaktív versenyre. 5 csapat részvételével bonyolítottuk le versenyünket, mely során a csapatoknak kreativitásra és logikus gondolkodásra is szükségük volt. Értékes nyereményekért folyt a küzdelem, hiszen a verseny összdíjazása több mint 500 ezer forint volt. Az első három helyezett nyereményei között táblagép, okosóra és bluetooth füllhallgató is szerepelt. A fődíjak mellett duális vállalati partnereinktől is érkeztek nyeremény felajánlások, melyeket különdíjak formájában adtunk át a csapatoknak. Ezúton is köszönjük a cégeknek a felajánlásokat! 

Dr. Németh István főigazgató köszöntője után forgószínpad szerűen elindult a verseny, mely során különböző témakörökben kellett megmérettetniük magukat a versenyzőknek. A témakörök között szerepelt a pénzügy, a marketing és az időmenedzsment is.A csapatok előadókészségét és prezentációját is pontozta a 4 főből álló zsűri.

2022_03_18_inno_up_dualis_verseny_08.jpg

2022_03_18_inno_up_dualis_verseny_06.JPG

A verseny végeredménye:

1. helyezett - "Tomahawk" csapata - Kölcsey Ferenc Gimnázium Zalaegerszeg
2. helyezett - "Average Money Enjoyers" csapata - Zrínyi Miklós Gimnázium Zalaegerszeg
3. helyezett - "E-Kukák" csapata - ZSZC Bathory István Technikum
4. helyezett - "Ganzosok(k)" csapata - ZSZC Ganz Ábrahám Technikum
5. helyezett - "Green World" csapata - ZSZC Bathory István Technikum

 

Gratulálunk minden csapatnak és nagyon köszönjük a részvételt!

Az INNO-UP Duális verseny az EFOP 3.5.1. -16 -2017 - 00016 "Innovatív megoldásokkal a gazdálkodási duális képzések fejlesztéséért" projekt támogatásával valósult meg.