Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Digitális marketing napjainkban

Digitális marketing napjainkban

2023. október 19-én Arany János digitális evangélistát, értékesítési és marketing szakértőt, a Google Magyarország alapítóját láttuk vendégül Kampuszunkon.

Elsőéves hallgatóinknak szerveztünk szakmai előadást az Innovációs és Tudásközpont földszinti előadójában. Fehérné Fehér Piroska oktatónk által tartott "Üzleti kommunikáció" elnevezésű tantárgy órájának keretében sokrétű és tartalmas előadást hallgathattak meg a résztvevők a szakma egyik kiemelt előadójától.

IMG_2975.JPG

Fotó: Jóna István

- A digitális marketing a mindennapjaink része. Gyakorlatilag végignéztük azt, hogy pontosan milyen csatornák vannak, melyiket mire lehet használni, az egésznek mi az evolúciója, tehát hogyan alakultunk át a tradicionális médiahasználatból a digitális médiahasználatba. Prezentációmban megpróbáltam megmutatni a fiataloknak a médiacsatornákat, ezáltal kicsit belemerülünk abba, hogy melyikről mit kell tudni, hogyan kell gondolkodni a tervezéséről, az adatok elemzéséről és felhasználási lehetőségeiről. Ez egy jéghegy csúcsa, merthogy óriási terület, hol illeszkedik bele a közösségi média, mítoszok és valóság. - mondta el Arany János. 

Hallgatóink a több mint egy órás előadásban összességében láthatták, hogy a közösségi média, milyen szerepet tölt be a mindennapjainkban, miként alakítja a szokásainkat, vásárlásainkat és ezt a digitális marketing eszközökkel, mikét tudjuk formálni a magunk elképzeléseire.