Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Ismét Zalaegerszegen készültek az Egri Úszó Klub növendékei

Ismét Zalaegerszegen készültek az Egri Úszó Klub növendékei

Harmadszor is Kampuszunk Kollégiumát választották szálláshelyként zalaegerszegi felkészülésük idejére az Egri Úszó Klub növendékei, akik kéthetes edzőtábort tartottak a vármegyeszékhelyen. A klub 13 versenyzővel készült a tavaszi versenyszezonra.


IMG_4237.jpg

Fotó: Jóna István

 

- Örömmel választottuk újra Zalaegerszeget, mivel itt minden adott a nyugodt felkészülésre. A fiataloknak napi két vízi és egy szárazföldi, erőnléti edzés szerepelt a felkészülési programjában - tájékoztatott Török Zoltán, az Egri Úszó Klub szakmai alelnöke és vezetőedzője.

Az úszóedzések helyszíne a Zalaegerszegi Sport- és Tanuszoda volt, ahol modern és profi körülmények között tudtak készülni a fiatalok. Török Zoltán elmondta, hogy nem volt kérdés, hogy a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központjának Kollégiumát választják szállásul, ahol ezúttal is szeretettel fogadták őket. 

Az egri úszók alapozásának a célja nem más volt, mint felkészülni a versenyszezonra és a kiemelt versenyekre, köztük a március 2-3. között, immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Eger Város Kupája versenyre, amelyre Kapás Boglárka, Pádár Nikolett, Szabó-Feltóthy Eszter, Márton Richárd és Verrasztó Dávid is leadta nevezését.