Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Nyílt napon vettünk részt Veszprémben

Nyílt napon vettünk részt Veszprémben

A február fontos hónap a középiskolás fiataloknak, hiszen el kell dönteniük melyik felsőoktatási intézménybe jelentkeznek. Erre február 15-ig van lehetőségük a felvi.hu oldalon.

A Pannon Egyetem január 17-én megrendezett központi nyílt napján ismét több száz fiatal ismerkedhetett meg az Egyetemünk által kínált képzésekkel. A rendezvényen természetesen a Zalaegerszegi Egyetemi Központ is képviseltette magát. A központi tájékoztatón Balogh Diána, a Mechatronikai Képzési és Kutatási Intézet tanszéki mérnöke és Szabó Péter kommunikációs munkatárs mutatta be Kampuszunkat, míg standunknál hallgatóink és Szekér Ármin kollégánk tájékoztatta a középiskolásokat és szüleiket a képzéseinkről. Természetesen Pepper robot is elkísérte csapatunkat, aki ismét standunkhoz vonzotta a kíváncsi fiatalokat.

 

20240117_101152.JPG

Fotó: Szekér Ármin

A Pannon Egyetem további képzési helyein is várják a felvételi előtt állókat, hiszen január 25-én Nagykanizsán, másnap pedig Ajkán szerveznek nyílt napot. Zárásként, február 6-án a Zalaegerszegi Egyetemi Központba látogathathatnak el az érdeklődők.