Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Fiatal Vállalkozók Estje a Zalaegerszegi Egyetemi Központban

Fiatal Vállalkozók Estje - A válságban rejlő lehetőségekre is rávilágított a rendezvény 

 
Kampuszunk volt a helyszíne a Fiatal Vállalkozók Hete országos üzleti és karriershow zalaegerszegi rendezvényének, melyet a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központtal együttműködve valósított meg.
 
A 15. ünnepi rendezvényen a válságban rejlő lehetőségekre és a fiatalokat leginkább izgató karrier és üzleti kérdésekre próbáltak választ keresni az előadások során.
Gál Katalin, a FIVOSZ Zala megyei elnöke köszöntötte a több mint hatvan résztvevőt. Az üzleti találkozón az előadók az oktatás, az energetika, a gazdaság és a pénzügy témakörében tartottak prezentációt.
 
IMG_6523.jpg
 

Dr. Németh István főigazgató, az Egyetem jövőbeni terveiről és az oktatással kapcsolatos főbb irányvonalakról tartott előadást. Kiemelte, hogy a mai fiatalok kiválóak. Ha a vállalkozások behozzák projektjeiket az Egyetemre, akkor a fiatalokat helyzetbe hozzuk, és így mindenki jól jár. Ha tudást és a kreativitást jó dolgokra használjuk, akkor a régió és az ország gazdasága előbbre megy. A folytatásban Kókai Miklós, mikrohitel menedzser, a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány hitelkonstrukcióiról beszélt. A pénzügyi témához kapcsolódva Simon Gábor, az EEN regionális vezetője, a kkv-knak adott néhány hasznos tanácsot a nemzetközi piacokon való jelenlétre. Joós Attila, a Webmark Europe KFT. ügyvezetője informatikai oldalról mutatta be a saját vállalkozásának fejlődését és a fiatal munkatársak integrálását játékosított (gamification) megoldásokkal. A kávészünetet követően bemutatkozott az Autófókusz Kft. és a ARWORKS Metauniverzum.
 
A jubileumi rendezvényt kerekasztal beszélgetés zárta.

 

További médiamegjelenések: 

Zalai Hírlap - zaol.hu

GALÉRIA