Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Véget értek a záróvizsgák

Véget értek a záróvizsgák 
 
Csütörtökön folytatódtak a záróvizsgák a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központjában. Ezen a napon a Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg további 28 hallgatója adott számot tudásáról, három vizsgabizottság előtt.
 
- Tulajdonképpen ez az egyetemi tanulmányaiknak a záróakkordja, és arról szerettünk volna meggyőződni, hogy tényleg minden kompetenciát és tudást elsajátítottak-e tanulmányaik alatt. A hallgatók a záróvizsgán megvédték a záródolgozatukat, válaszolniuk kellett a bizottság kérdéseire, és ez alapján alakult ki a záróvizsgán adott érdemjegy - mondta dr. Palányi Ildikó, a Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg dékánja.
 
 
IMG_5383-2_copy.jpg
 

Emellett csütörtökön négy fő mechatronikai mérnök hallgató is záróvizsgát tett, akik kötelező és választott tárgyakból vizsgáztak. A kötelező tárgyak között szerepelt a mechatronika és az elektronika. A hallgatók az érdeklődésüknek és a szakdolgozatuknak megfelelően választhattak témát, mint az elektronikai technológia, az alkatrészgyártás, vagy a gépgyártás technológiája. Először a hallgatók a vizsgamunkájukat védték meg, kellő magabiztosságot és lendületet szerezve ahhoz, hogy a folytatásban a négy különböző tárgyból kihúzott tételekről adjanak számot. Ezeknek a feleleteknek az átlaga lesz a záróvizsga eredménye - mondta Decsi Péter, a Mechatronikai Képzési és Kutatási Intézet tanársegéd oktatója, aki a jegyzői feladatokat látta el a vizsgán.
 
 
IMG_5393.jpg
 
A Zalaegerszegi Egyetemi Központ mind az 50 végzős hallgatója megszerezte oklevelét a záróvizsga sikeres teljesítésével.
 
Gratulálunk végzett hallgatóinknak!