Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Tudatos pályaválasztás – Nyílt napot tartottunk

Tudatos pályaválasztás – Nyílt napot tartottunk

 
Közeleg a felsőoktatási intézményekbe való jelentkezés leadásának határideje. Nagy örömünkre második Nyílt Napunkon is megtelt az Innovációs és Tudásközpont földszinti előadója. Rendezvényünkön Pepper robot köszöntötte elsőként a felvételi előtt álló diákokat és szüleiket. Ezután dr. Németh István főigazgató mondta el köszöntőjét, aki a tudatos pályaválasztás fontosságáról beszélt. Előadásában ismertette a Zalaegerszegi Egyetemi Központ célkitűzéseit és az eredményes jövőhöz vezető út lehetőségeit, melyet a magas szintű képzésekkel érhetnek el a hallgatók.
 
 
IMG_7378_copy.jpg
 
 
A Nyílt Napon egyebek mellett bemutatkoztak a gazdasági, műszaki és informatikai képzési területek. Emellett kiemelt hangsúlyt kaptak a 2023-as és a 2024-es felvételi változások és a duális képzés is. A résztvevők a nyelvi képzésekről és a kollégiumról is részletes információt kaphattak. A hallgatói közösségekről és szervezetekről pedig maguk a hallgatók beszéltek.
 
Az előadóterem előtt elhelyezett standokon oktatóknak és hallgatóknak tehették fel kérdéseiket az érdeklődő diákok. A rendezvényen két duális partnercég is saját standdal vett részt, bemutatva a leendő hallgatóknak, hogy a tanulás és a munka egymás mellett is jól működhet. A programot úgynevezett Kampusz túra zárta, mely során az intézmény épületeit is testközelből megismerhették a résztvevők.