Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Hét hallgatónk érdemelte ki az MNB Kiválósági Ösztöndíjat

Hét hallgatónk érdemelte ki az MNB Kiválósági Ösztöndíjat
 

A Pannon Egyetem Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg hét hallgatója nyerte el a 2022/2023-as tanévre vonatkozóan az MNB Kiválósági Ösztöndíjat, melynek ünnepélyes átadóját szerda délelőtt tartottuk a Infocentrum Nagytermében.

 
IMG_0154.JPG

 A fotón balról jobbra: Dr. Németh István főigazgató, Bazsó Máté, Vizi Tímea, Dömötör Dorina, Farkas Flóra, Csikós Fanni, Dr. Palányi Ildikó dékán

 
A Kiválósági ösztöndíjprogramot 2016-ban hívta életre a Magyar Nemzeti Bank. Hallgatóink pályázatukat a 2022/2023-as tanévre vonatkozóan nyújthatták be. A pályázatokat minden évben az egyetemek írják ki és odaítélésükről bíráló bizottság dönt. A Kiválósági ösztöndíjban a Magyar Nemzeti Bank tevékenységéhez kapcsolódó magyar és idegen nyelvű gazdaságtudományi képzéseken kiemelkedő tanulmányi-, tudományos- és közösségi teljesítményt nyújtó hallgatók részesülhetnek. Az ösztöndíj 10 hónapra szól.
 
Az ünnepségen dr. Németh István főigazgató köszöntötte a hallgatókat egyben meg is köszönte, hogy belevágtak a pályázatba és tevékenységükkel öregbítették a Kampuszunkon zajló közgazdász képzés jó hírnevét. A tananyagon kívül olyan szakmai munkát végeztek, ami a következő fiatal generációnak is példaértékű lehet
Dr. Palányi Ildikó, a Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg dékánja is gratulált a hallgatóknak az elnyert ösztöndíjhoz. Kiemelte, hogy az elmúlt két és fél évben a Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg 25 hallgatója nyerte el az MNB Kiválósági Ösztöndíjat. Ez azt mutatja, hogy a hallgatók tanulmányi eredményeiket, tudományos szakmai munkájukat, illetve a közösségért végzett munkájukat tekintve is az átlagnál magasabb szinten teljesítettek. A köszöntőket követően a megjelent hallgatók ünnepélyes keretek között vehették át az elismerő oklevelet és az ajándékcsomagot.
 

A 2022/2023-as tanévre MNB Kiválósági ösztöndíjat elnyert hallgatóink:

Bazsó Máté – Gazdálkodási és menedzsment alapképzési szak
Csikós Fanni - Gazdálkodási és menedzsment alapképzési szak
Dömötör Dorina - Gazdálkodási és menedzsment alapképzési szak
Farkas Flóra - Pénzügy és számvitel alapképzési szak
Lazariuc Iván - Pénzügy és számvitel alapképzési szak
Vida Kata - Gazdálkodási és menedzsment alapképzési szak
Vizi Tímea - Pénzügy és számvitel alapképzési szak
 
Gratulálunk hallgatóinknak és további sok sikert kívánunk!