Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Erasmus+ Információs Délután

Erasmus+ - Lehetőség, kaland, karrier


Az Erasmus+ tanulmányi ösztöndíj pályázatról tartottunk információs délutánt az Infocentrum épületében.
 

IMG_1821.jpg
 
 
A Pannon Egyetem meghirdeti új, 2023/2024-es őszi félévre szóló Erasmus+ tanulmányi ösztöndíj pályázatát. A külföldi képzésekre 2023. április 3-ig tudnak jelentkezni aktív jogviszonnyal rendelkező hallgatóink. A rendezvény vendége volt Adorján Kolos, a Pannon Egyetem Nemzetközi Mobilitási Osztály Erasmus+ koordinátora, aki érdekes részleteket is elmesélve próbált kedvet csinálni az érdeklődő hallgatóknak. Elhangzott, hogy az Erasmus egy olyan lehetőség, ami kaland és karrier is egyben.
 
 
IMG_1824.JPG
 
Adorján Kolos, az Információs Délután előadója

Hogy még teljesebb képet kapjanak az érdeklődők Cseh Anasztázia, Ernst & Young Könyvvizsgáló Kft. dolgozója, Karunk alumni hallgatója online csatlakozva mondta el élményeit és tapasztalatait. Anasztázia a Covid világjárvány kitörésekor Finnországban volt Erasmus hallgató.

Akik szeretnék magukat külföldön kipróbálni és idegen nyelvű képzéseken részt venni, azok keressék bizalommal Hadászi Ágnes Erasmus koordinátort, vagy írjanak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

 
További médiamegjelenések:

YouTube - PE ZEK Channel