Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Az Egri Úszó Klub is kollégiumunkat választotta 

Az Egri Úszó Klub is kollégiumunkat választotta 

 
Kampuszunk kollégiumát választották főhadiszállásul az Egri Úszó Klub növendékei, akik két hetes edzőtáborukat töltötték Zalaegerszegen. A klub három korosztályban, 15 versenyzővel készült a tavaszi versenyszezonra, köztük az felnőtt országos bajnokságra.
- Ifjúsági, serdülő és gyermek korosztályú úszókat hoztunk Zalaegerszegre. Országos bajnoki döntősöknek, ranglistán szereplőknek és bajnoki érmeseknek tartottunk erős fizikai felkészítést - tájékoztatott Török Zoltán, az Egri Úszó Klub szakmai alelnöke és vezetőedzője.
 
 
IMG_4953.JPG
 
 
Napi két vízi és egy szárazföldi edzés szerepelt a felkészülési programban.
-A Zalaegerszegi Sport- és Tanuszoda jó választás volt, hiszen modern, szép és profi körülmények között tudtak készülni a fiatalok. Hogy miért éppen ide jöttünk? Barátság és jó kapcsolat fűz a városhoz bennünket, valamint a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központjában új barátokra leltünk és szeretettel fogadtak minket - mondta a vezetőedző.
 
Török Zoltán elmondta, hogy az alapozásnak a célja nem más volt, mint felkészülni a versenyszezonra, a kiemelt versenyekre, köztük a március 11-12 közötti, II. Eger Város Kupája versenyre, amelyre idén több felnőtt válogatott versenyző is nevezett, köztük az olimpiai, háromszoros világ-, hatszoros Európa- és háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok Milák Kristóf is, és természetesen készülnek az Országos Bajnokságra is.
 
 
További sportsikereket kívánunk az Egri Úszó Klubnak és a fiataloknak!