Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

MLBKT Hallgatói Konferencia - Fókuszban a logisztika 

MLBKT Hallgatói Konferencia - Fókuszban a logisztika 

 

2023. október 17-19. között Siófokon került megrendezésre a Magyar Logisztikai Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) 31. konferenciája, melynek fókuszában a rugalmas ellátási láncok megteremtése állt. A hagyományoknak megfelelően az első napon megrendezésre került a Hallgatói Konferencia is az MLBKT Ifjúsági Tagozata szervezésében mintegy 100  fő résztvevővel. A Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ 11 fős csapattal vett részt az eseményen, ahol sok érdekes tapasztalatot szerezhettek a résztvevők. 

 

20231017_122237.jpg

 

A hallgatói konferencia részeként diplomamunka pályázat díjátadójára került sor bemutatva a nyertes munkákat, majd a "pályakezdők a munka világában" témáról zajlott kerekasztal beszélgetés. A konferencia résztvevői megismerhették a logisztikus hallgatók és pályakezdők bérfelmérésének eredményeit, s végül esettanulmány formájában az információfeldolgozás és az ember szerepéről gondolkodhattak az ellátás láncok jövőjében. A délelőtti programot Kahoot interaktív kvízjáték zárta, amelynek nyertese Egyetemünk egyik csapata lett.

Ebéd után a kiállítói standokat látogatták meg hallgatóink, illetve a szekcióüléseken további érdekes előadásokból nyerhettek ismereteket a logisztika világáról és kihívásairól.