Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Duális Konferencia és Vállalati Workshop

Duális Konferencia és Vállalati Workshop

2021 12 13 dualis konferencia workshopA Pannon Egyetem Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg szervezésében a tegnapi napon Duális Konferenciára és Vállalati Workshopra került sor Innovációs és Tudásközpontunkban. 2014 óta folytatunk Karunkon duális képzést az ehhez kapcsolódó tapasztalatok, jó gyakorlatok, valamint modell értékű eredmények bemutatása volt a rendezvény fő célja.
A duális konferencián dr. Palányi Ildikó a Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg dékánja a duális képzés tapasztalatait osztotta meg a GKZ gyakorlatában. Dr. Utasi Anett egyetemi docens, a Duális Képzési Központ vezetője pedig a Pannon Egyetemen tapasztalt duális gyakorlatokról tartott előadást. Dr. Antal Anita főiskolai docens oktatónk a duális képzés mérési lehetőségeit mutatta be.
A konferencián duális hallgatóinktól is hallhattunk érdekes témákban előadásokat, mint például a bankok tudásmegosztó szerepe a vállalkozások pénzügyi kultúrájának fejlesztésében vagy a duális képzés tapasztalatai hallgatói szemmel.

A Duális Konferencia és Vállalati Workshop az EFOP-3.5.1-16-2017-00016 – Innovatív megoldásokkal a gazdálkodási duális képzések fejlesztéséért című projekt támogatával valósult meg.