Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

"Én is szÉP vagyok!" - Élményfotózás a fogyatékkal élőknek   

"Én is szÉP vagyok!" - Élményfotózás a fogyatékkal élőknek 
 

"Én is szÉP vagyok!" címmel szervezett élményfotózást a Mozgássérültek és Fogyatékkal Élők Egyesülete december 1-jén a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ közreműködésével. 
 
 mofe.jpg

 Fotó: Lukács-Gaál Eszter
 
Az eseményt immár hatodik alkalommal rendezték meg a fogyatékosok világnapja alkalmából. Az ENSZ december 3-át a fogyatékos emberek világnapjává nyilvánította 1992-ben, hogy felhívja a figyelmet a baleset, betegség, katasztrófa következtében fogyatékossá váltak problémáira. A cél, hogy a sérült emberek ne maradjanak magukra nehézségeikkel, ne szigetelődjenek el, hanem a társadalom egyenrangú polgáraiként élhessenek.
 
A rendezvény főszervezője Tóth Ágnes, a Mozgássérültek és Fogyatékkal Élők Egyesületének elnöke. A rendezvény sikerét mutatja, hogy Zala vármegye több pontjáról is érkeztek ellátottak és idén már több mint 60 fő jelentkezett a programra. Örömünkre szolgál, hogy az évről évre egyre népszerűbb rendezvénynek az idei évben Kampuszunk adhatott otthont, melynek fővédnöke dr. Palányi Ildikó, a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ mb. főigazgatója volt.
 
Fodrászok, sminekesek, stylistok és fotósok dolgoztak azon, hogy a résztvevők ezen az estén még szebbnek és különlegesebbnek érezhessék magukat.
 
 

További médiamegjelenések: 

Zalaegerszegi Televízió