Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Ismerd meg a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ Képzéseit

PEZEK logo hosszu int 2
 
2021 01 27 Pannon Egyetem Gazdalkodasi Kar Zalaegerszeg
 

 

A Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg legkorábbi jogelődje az 1971-ben alapított Pénzügyi és Számviteli Főiskola Zalaegerszegi Intézete volt, mely komoly szerepet játszott a vidéki közgazdászképzésben - sok, korábban nálunk végzett hallgatóval találkozhatunk ma a szakma vezető közgazdászai között.

A GKZ képzési kínálata az elmúlt években egyedi, a munkaerő-piaci igényeken alapuló képzési tartalmak alapján megújult, de a korábbi hagyományok megőrzése fontos szerepet játszik a Kari oktatásban. Az alapképzés mellett megtalálható a mesterképzés és a felsőoktatási szakképzés is. Emellett a szakirányú továbbképzésben is szerepet vállalunk.
Karunk elsőként indított duális képzést a gazdaságtudományok és az informatika képzési területén 2014-ben. Nagyszámú partnervállalattal valósítjuk meg duális képzésünket, ezáltal biztosítva a gyakorlatorientált képzést hallgatóink számára.

A PE GKZ 2021. szeptemberében meghirdetett képzései:

Felsőoktatási szakképzések: 
PE GKZ - gazdálkodási és menedzsment
PE GKZ - pénzügy és számvitel [vállalkozási] 
PE MIK - gazdaságinformatikus (Zalaegerszeg)
(PE Műszaki Informatikai Kar által hirdetett képzésünk)

Alapképzések: 
PE GKZ - gazdálkodási és menedzsment
PE GKZ - pénzügy és számvitel 
PE MIK - gazdaságinformatikus (Zalaegerszeg)
(PE Műszaki Informatikai Kar által hirdetett képzésünk)

A PE GKZ 2021. februárjában meghirdetett képzései:

Szakirányú továbbképzések:
Controlling szakközgazdász
Business coach

2021 01 27 Pannon Egyetem Mechatronika

 

 

A Mechatronikai Képzési és Kutatási Intézet által nyújtott mechatronikai mérnöki képzés 2002 óta érhető el a hallgatók számára Zalaegerszegen. Képzésünk ipari kapcsolatrendszere, oktató és kutató szakembereink hazai és nemzetközi beágyazottsága, a duális képzés során szerzett tapasztalataink alapján megalapozottan kínálunk a munkaerő-piaci elvárásokat kielégítő, színvonalas képzést. 2019 őszén már a hetedik évfolyamon kezdtük el a duális képzést, amelynek lényege, hogy minden korábbinál jelentősebb vállalati gyakorlati időt tartalmaz, hiszen éppen annyi időt töltenek el hallgatóink vállalati partnereinknél, mint az egyetemen.

A PE - MK MKKI 2021. szeptemberében meghirdetett képzései Zalaegerszegen:

Alapképzések:
PE MK - gépészmérnöki (Zalaegerszeg)
PE MK - mechatronikai mérnöki (Zalaegerszeg)