Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

JÓTÉKONYSÁG2021

JÓTÉKONYSÁG2021 - Adománygyűjtés a Zalaegerszegi Egyetemi Központban

2021 12 21 jotekonysagAz FDSZ Pannon Egyetem Zalaegerszegi Alapszervezete első alkalommal kezdeményezett jótékonysági adománygyűjtést, mely a napokban zárul. Aktív és nyugdíjas kollégáinknak, valamint hallgatóink segítségével számos zalaegerszegi család, az otthon melegét nélkülöző gyermek és gazdátlan állat részesül támogatásban a fordított adventi kalendáriumnak köszönhetően.

A rászoruló családok részére az adomány december 17-én már átadásra is került. Az akció fővédnöke, dr. Németh István, a Pannon Egyetem stratégiai rektorhelyettese és a Zalaegerszegi Egyetemi Központ főigazgatója volt. Adományának köszönhetően tartós élelmiszerrel és tisztálkodószerekkel járulhattunk hozzá a nehéz helyzetben lévők megsegítéséhez. Az egyetemi polgárok összefogása révén a mintegy 120 kilónyi élelmiszercsomag mellett több doboznyi könyv és játék kelt útra, hogy szebbé varázsolja az ünnepeket.
Advent utolsó napjaiban pedig a családjukat nélkülözni kényszerült gyermekek és gazdátlan állatok számára visszük el összegyűjtött adományainkat: játékokat, mesekönyveket, ruhaneműt, illetve egyéb hasznos holmit.

A szervezők köszönik, hogy szívből jövő ajándékaival, munkájával vagy hasznos és kreatív ötleteivel hozzájárult küldetésük teljesítéséhez!

Assisi Szent Ferenc gondolatával kívánunk kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek:
"Előbb csináld azt, ami szükséges, utána azt, ami lehetséges, és máris azt fogod csinálni, ami lehetetlen."