Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Aktuális témákat érintettek hallgatóink az ITDK-n 

Aktuális témákat érintettek hallgatóink az ITDK-n 

 
Tizenegy tudományos munkát mutattak be hallgatóink az Intézményi Tudományos Diákköri Konferencián (ITDK), mely szerdán az Innovációs és Tudásközpontban került megrendezésre.
 
 
IMG_1134.jpg

  Fotó: Jóna István
 
A Pannon Egyetem Gazdálkodási Kar Zalaegerszegen által rendezett esemény megnyitóján dr. Palányi Ildikó, megbízott főigazgató elmondta, nagy öröm az intézménynek, hogy sok fiatal érdeklődik a tudományos kutatások iránt, és az oktató kollégák személyre szabottan tudják segíteni őket ebben a kutatómunkában.
 
- Olyan aktuális témákat dolgoztak fel a hallgatók, mint a smart csomagolás, a vállalati szférának a felelősségvállalása, a streamingszolgáltatások, a home office munkavégzés, a fenntarthatóság az e-sportban, Zalaegerszeg és a PSR (társadalmi közfelelősség). Azt gondolom, hogy ebből a munkából mindenki csak profitálhat, hiszen azok a hallgatók, akik tudományos kutatásban vesznek részt, ők előnyben vannak a többi hallgatóval szemben, például a szakdolgozat és záródolgozat elkészítésénél. - mondta dr. Palányi Ildikó.
 
A hallgatók két helyszínen, "Ágazati gazdaságtan" és a "Bank-, pénzügyek és kontrolling" tagozatokra osztva mutatták be kutatásaikat.
 
A zsűri a beadott dolgozatok és a szóbeli előadások alapján döntötte el, hogy tíz pályamunka vehet részt a kétévente megrendezésre kerülő Országos Tudományos Diákköri Konferencián, melynek Miskolc lesz majd a házigazdája 2025-ben.
 
 
Szívből gratulálunk hallgatóinknak! 
 
 

További médiamegjelenések: 

Zalai Hírlap - zaol.hu

GALÉRIA