Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Felvételi 2023

IMG_7104_copy.jpg

KEDVES FELVÉTELIZŐ! KEDVES ÉRDEKLŐDŐ! Szeretettel köszöntünk a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ oldalán!
Nem sikerült a felvételid? Egy nagyszerű helyen szeretnél tanulni? Akkor válaszd Zöld Kampuszunkat!
Összeszedtük a legfontosabb információkat a pótfelvételi eljárással kapcsolatban.

  • Jelentkezni szintén az E-felvételin keresztül kell – az erre szolgáló felület az eljárás indulásával egyidőben nyílik meg.
  • Csak egyetlen felsőoktatási intézmény, egyetlen képzésére lehet jelentkezni.
  • Csak azok jelentkezhetnek, akik az általános felvételi eljárás során egyetlen megjelölt képzésre sem kerültek be, vagy egyáltalán nem is jelentkeztek szeptemberben induló képzésre.
  • A pótfelvételiben meghirdetett szakok esetében a ponthatárok nem lehetnek alacsonyabbak a július 21-én meghatározott ponthatárnál, amennyiben a szakot korábban az általános eljárásban is meghirdették.
    (alapképzésen és osztatlan mesterképzésen 280, felsőoktatási szakképzésen 240, mesterképzésen 50)

 

A pótfelvételi jelentkezés határideje: 2022. augusztus 5. éjfél


A Zalaegerszegi Egyetemi Központ teljes képzési portfóliója és a szakok részletes leírásai elérhetőek a Képzéseink menüpont alatt.

HATÁRIDŐK

 

2022. július 21.


Ponthatárhirdetés: általában este nyolckor indul az eredményhirdetés, de egy biztos: 21-én mindenki megtudja, bekerült-e a kiválasztott szakok valamelyikére.

Legkésőbb 2022. augusztus 5.


Megérkezik a besorolási határozat: ezzel lesz hivatalos a felvételi eredményetek. Fontos, hogy ha nem értetek egyet a döntéssel, jogsértés történt, akkor a besorolási döntés megérkezésétől számított 15 napig tudtok jogorvoslati kérelmet beadni - ez a határidő jogvesztő.

Legkésőbb 2022. augusztus 8.


Felvételi döntés: az egyetemek is írásban közlik veletek, hogy bekerültetek. VÁLASZD A PANNON EGYETEM ZALAEGERSZEGI EGYETEMI KÖZPONT KÉPZÉSEIT!


Nézd meg bemutatkozó kisfilmünket!