Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Másodszor is célba ért a Zalaegerszegi Egyetemi Központ csapata

Jótékonysági futáson vettünk részt

2022. május 15-én idén hatodik alkalommal került megrendezésre a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány által a "Másodszor is célba érünk!" jótékonysági futás a koraszülöttekért. A figyelemfelhívás, az egészségmegőrzés és a jótékonyság közös célját támogató rendezvényen a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ ismét egy csapat indításával és a Göcseji Falumúzeumban található frissítőpont és váltópont "örökbefogadásával" képviseltette magát. A verseny 66 km-es távja a Zalai-dombság gyönyörű tájain vezetett keresztül, 10 váltóponttal. A Zalaegerszeget Keszthellyel összekötő futáson résztvevők megtett távjai az Alapítvány által működtetett koraszülöttmentő szirénázó kilométereit szimbolizálják. A futás fővédnöke, dr. Bérces Edit világ- és Európa-bajnok ultrafutó és a Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg főiskolai docense is segítette csapatunkat a verseny során.

Amellett, hogy a rendezvény fő célkitűzése, hogy a koraszülöttekre, a koraszülött mentés ügyére, a benne résztvevőkre, valamint az egészséges életmódra és a sportolás fontosságára irányítsa a figyelmet, fontosnak tartjuk, hogy a futás során a környék kulturális örökségét, nevezetességeit is bemutassa a résztvevőknek és látogatóknak.

 

IMG_8423.JPEG


A Zalaegerszegi Egyetemi Központ csapatának tagjai (balról jobbra)

Szakács Martin, Hipságh Péter, Hidasi Bettina, Veszprémi Bori, Balogh Dorina, Tibákné Nyirati Katalin, Bella Dániel, Tóth Benedek, Olasz Ákos, Szabó Péter, Gerencsér Tamara

 

Gratulálunk csapatunk tagjainak a táv sikeres teljesítéséhez és köszönjük mindenkinek a részvételt!

További médiamegjelenések: 

GALÉRIA