Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Felhívás - Kari Tudományos Diákköri Konferenciára


2020 11 23 Pannon Egyetem TDKA TDK a tehetséggondozás színtere a magyar felsőoktatásban
, amely már több, mint fél évszázados múltra tekint vissza. Sehol a világon ilyen jellegű kezdeményezés nincs. A TDK ezért egyfajta HUNGARIKUM. A TDK-s hallgatóink az ország különböző egyetemein, főiskoláin tudományos konferenciákon mutathatják be kutatási eredményeiket, versenghetnek egymással. A munkaerő-piacon mindig nagyobb eséllyel pályáznak azok a hallgatók, akik tanulmányaik alatt TDK-n vettek részt, mert a munkaadók szemében értéket jelent a tudományos érdeklődéssel párosuló önként vállalt plusz munka. Karunk - hallgatói létszámához viszonyítva - rendre jelentős sikert ér el egyetemi szinten a díjnyertes dolgozatok számát illetően.

Várjuk azokat a hallgatókat, akik az átlagnál többet szeretnének tudni, akik nem elégszenek meg a tanórákon szerzett ismeretekkel, hanem még több újra, több tudásra, szakértelemre vágynak, és vállalják a tudományos konferenciákon való szereplést.


Kérjük, keressenek bennünket, a TDT elnököt és titkárt, valamint oktatóikat. Mi, oktatók igyekszünk minden segítséget megadni a TDK keretében. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a mielőbb elkezdett TDK-munka meghozza gyümölcsét, ezért igyekszünk már az elsőéves hallgatókat is bevonni a tudományos kutatásba.

Azt érzékeljük, hogy a TDK révén nagyon sokat javul a hallgatók szóbeli kifejezőkészsége, kiváló prezentációkat, a záróvizsgákon ragyogóan teljesítenek. A TDK jól kamatozik a mesterképzésben, a munkahely választásnál, „jól mutat a szakmai önéletrajzban”. Több TDK-s hallgatónknak – tudományos kutatásuk visszhangja révén – az egyetemi évek alatt már munkahelyet kínáltak. A TDK többletpontot jelent a szakirány-választásnál, a Köztársasági Ösztöndíjnál. A TDK révén sok-sok élménnyel gazdagodhatnak.


PANNON EGYETEM GAZDÁLKODÁSI KAR ZALAEGERSZEG

KARI TDT ELNÖK

Márkus Mónika 

főiskolai tanársegéd 
E-mail: mEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

                

 

KARI TDT TITKÁR

Pálfy Angelika

nyelvtanár (D épület 2. em. 212.)
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

kari_tdk_konferencia_plakat_2022_11_23.png

FELHÍVÁS

A 2022. évi őszi Intézményi Tudományos Diákköri Konferenciára

A Pannon Egyetem Tudományos Diákköri Tanácsa, a Pannon Egyetem Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg Tudományos Diákköri Tanácsa Intézményi Tudományos Diákköri Konferenciát rendez.

A konferenciára Foksz, BSc/BA, MSc/MA képzésben részt vevő hallgatók jelentkezhetnek.

A jelentkezés elektronikus regisztrációval, valamint a bemutatásra szánt pályamunka (dolgozat) összefoglalójának benyújtásával történik.

Ezt a http://etdk.uni-pannon.hu/ weboldalon elérhető rendszerben kell megtenni.

IDŐPONTOK/HATÁRIDŐK:

  • a 2022-as év Intézményi Tudományos Diákköri Konferencia időpontja:
    2022. november 23.

  • a regisztráció és az összefoglaló benyújtásának határideje:
    2022. november 3. (csütörtök) 20:00

  • a dolgozat elektronikus benyújtásának határideje:
    2022. november 14. (hétfő) 20:00

A dolgozat / pályamunka benyújtásának módja:

A max. 20 Mb terjedelmű dolgozatokat pdf formában a regisztrált és konferenciára jelentkezett hallgatók a http://etdk.uni-pannon.hu/ oldalon megadottak alapján tudják feltölteni.