Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Harmadik hely a Body & Mind Challenge Day programon

Harmadik hely a Body & Mind Challenge Day programon

Veszprémben, a Pannon Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok és Kommunikációs Igazgatósága által szervezett  Stipendium Hungaricum Body & Mind Challenge Day programot rendezték március 20-án délután.

 

IMG_20240320_175803-2.JPG

 

A nemzetközi hallgatókat is felvonultató versenyen a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központot Szebeny Péter oktató, illetve Kovács Máté és Solymosi Márton hallgatók képviselték.

Csapatunk a Pannon Egyetem Nagykanizsa Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ egyetemistáival együtt volt teljes, igazi nemzetközi egységet alkotva. A fiatalok négy kontinensről, hat országból érkeztek: Afrika, Amerika, Ázsia és Európa, pontosabban Dél-Afrika, Ecuador, Mongólia, Jordánia, Ausztria és Magyarország.

A fizikai és szellemi teszteket végig angol nyelven vezették. A gyorsaságot, pontosságot, együttműködést, szervezettséget igénylő feladatok között volt célbadobás, ugrálókötelezés, versenyfutó-váltó, gyorsasági húzódzkodás, röplabda-pályás ügyességi feladat, trükkös kerékpáros pálya, ami egy közös aerobik gyakorlatsorral zárult. Ezt követően a szellemi feladatok megoldása következett tesztkitöltés formájában.

A „THE AVENGERS” névre keresztelt csapatunk remekül vette az akadályokat és 3. helyezést érte el, ami kiválónak mondható az összeszokott csapatok közti versengésben.

Szívből gratulálunk csapatunknak az elért eredményhez!