Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Többletpontszerzés versennyel - Lezajlott statisztika versenyünk is 

Többletpontszerzés versennyel - Lezajlott statisztika versenyünk is 

 

A nagy népszerűségnek örvendő számvitel verseny után, a Pannon Egyetem Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg statisztika versenyt szervezett középiskolás diákoknak. A verseny első fordulója márciusban került megrendezésre online módon. Április 11-én, a második fordulóban már személyesen bizonyíthatták tudásukat a versenyzők a statisztikai feladatsor megoldásával. A verseny végén dr. Palányi Ildikó, a Pannon Egyetem Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg dékánja mutatta be a Kar által nyújtott képzéseket a résztvevőknek. 

 

IMG_5644-3.JPG

Fotó: Gaál Eszter 

 

A megmérettetésen első helyezést ért el a Győri SZC Deák Ferenc Közgazdasági Technikum diákja, második helyezett lett a Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium tanulója és harmadik helyezést ért el a Zalaegerszegi SZC Csány László Technikum diákja. Különdíjban részesült a Marcali Berzsenyi Dániel Gimnázium versenyzője. A díjakat a verseny szervezője és a PE GKZ Logisztika és Menedzsment Informatika tanszékének megbízott tanszékvezetője, Nagyné Dr. Halász Zsuzsanna adta át.

A verseny első három helyezettje és a különdíjban részesülő versenyző 30 intézményi többletpontot szerzett, mellyel jelentősen tudják növelni felvételi pontszámukat a diákok. 

 

További információ az intézményi többletpontokról és a versenyekről elérhető IDE KATTINTVA.