Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ
SZOLGÁLTATÁSOK
 
 
KONDITEREM
Az „A” épület alagsorában jól felszerelt konditermek működnek. A sportolni vágyó hallgatóink használhatják a kardió és erőnléti eszközöket: futópad, evezőgép, spinning, stb. 
 
KONYHA
Az épület minden szintjén kialakításra került a közös konyha, ahol a hallgatóknak lehetőségük van főzésre és ételeik melegítésére a mikrohullámú sütőben. A főzéshez szükséges eszközöket a konyhák nem tartalmazzák. Ezen a területen találhatók a közös hűtőszekrények is.
 
MOSÓKONYHA
Az épület minden szintjén kialakított helyiségben automata mosógép, vasaló és vasalódeszka áll hallgatóink rendelkezésére.
 
KÖZÖSSÉGI TÉR
A tanulás mellett a szabadidő kulturált eltöltését is segítjük. A kollégium alagsorában kialakított közösségi térben csocsó, biliárd, pingpong, társasjátékok állnak hallgatóink rendelkezésére.
 
TANULÓSZOBA
Fontos számunkra, hogy kollégiumunk segítse hallgatóink tanulmányaiban való haladását, ezért szintenként tanulószobák kerültek kialakításra. Itt a csoportos és egyéni tanulásra is van lehetősége hallgatóinknak.
 
SPORTOLÁSI LEHETŐSÉG
Sportolási lehetőségek az alagsorban kialakított konditermekben egész évben elérhető. A kampusz zöld területén a szabadiősportok jó idő esetén elérhetők, például: tollaslabda, futball, futás stb. (Szükséges eszközök a portán kölcsönözhetők.)
 
BICIKLITÁROLÁS
A kollégium előtti területen fedett biciklitároló került kialakításra, továbbá az alagsorban zárt biciklitárolási lehetőség is rendelkezésre áll hallgatóink és vendégeink részére.
 
PARKOLÁS
A hallgatóink részére parkolási lehetőség a kampusz területén a bejárat melletti főparkolóban lehetséges. 
Szállóvendégeink részére a kollégium melletti parkoló használata lehetséges.