Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

2022 12 13 kerdoiv2022. december hatodikán kaptál egy Neptun üzenetet, a tárgya "Könyvtárhasználati kérdőív kitöltése - FONTOS!"... Na jó, lehet, hogy egy kicsit több felkiáltójelet hozott a végére a Mikulás... Tudjuk, hogy tele az üzenetlistád hasonló felkérésekkel, azt is megértjük, hogy az OKÉ kérdőívek kitöltése (oktatóid munkájának értékelése) a mi kérésünknél fajsúlyosabbnak tűnik... Viszont tényleg szükségünk van a segítségedre a PE Zalaegerszegi Egyetemi Központ Könyvtárának használatára vonatkozó igények feltárásához.

Miért töltsd ki kérdőívünket? Mert a könyvtár mindig is a felhasználókról szólt, az elvárásaikról, céljaikról, érdeklődésükről -  csak így tudja hatékonyan teljesíteni a küldetését. Hozzájárulhatsz, hogy legnagyobb és legfontosabb célcsoportunk, a hallgatók válaszai alapján alakíthassuk stratégiánkat és mindennapi tevékenységünket. Fő célunk a felhasználók információs szükségleteinek kielégítése és ezáltal tanulmányi, szerzői stb. teljesítményük javítása, de ennek több útja-módja van. Emellett szeretnénk otthonos környezetet és a szabadidő kellemes eltöltésének lehetőségét is biztosítani.

A kérdőív anonim és 5-10 perc alatt kitölthető. Rendben, hogy egészen pontosak legyünk, az átlagos kitöltési idő jelenleg 6 perc 21 másodperc. Szóval kitöltöd? Köszi! A Neptun üzenetben megtalálod a kérdőív linkjét. 2022.12.18., 23:59-ig várjuk válaszaidat.