Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

2023 02 13 pc world max onlineA PE ZEK Könyvtára által régóta* előfizetett PC World információtechnológiai magazin 2023-tól online szolgáltatáscsomagként jelenik meg. A korábbi, nyomtatásban megjelent 114 oldalas lap terjedelme ugyan online formában harmadára csökkent, de a Max csomag részeként reklámmentes olvasás biztosított a PC World Online-on és kiadójának további weboldalain (www.pcworld.hu, www.computerworld.hu, www.gamestar.hu, www.puliwood.hu, www.zoldpalya.hu), teljes hozzáférés lehetséges az összes szöveges és videós tartalomhoz, terméktesztekhez, tippekhez és segédletekhez, továbbá kiemelt ügyfélszolgálat a PC World Segélyvonal szolgáltatás keretében.

A lap a technológiai információkat érthető nyelvezetben tárgyalja, így azok számára is élvezhető, akiknek nem az informatika a szakterületük vagy a hobbijuk, de képben szeretnének maradni az IT gyorsan változó világában. A kiadvány hiteles információkat közöl az informatikai trendekről, újdonságokról.

A szolgáltatáscsomag a könyvtár számítógépeiről érhető el, az olvasószolgálat munkatársai segítenek a bejelentkezésben!

 

* Könyvtárunk bő két évtizede előfizetője a havonta megjelenő PC World magazinnak. A 2000-es évek elején még a Computer Panoráma, a CHIP Magazin és a hetente megjelenő Computerworld-Számítástechnika is az előfizetési körbe tartozott. A Computer Panoráma 2008-ban beolvadt a CHIP magazinba, a Computerworld-Számítástechnikát pedig a magas költségekhez képest alacsony használat miatt lemondtuk. Mivel a webes informatikai tartalmak rohamos bővülésével visszesett a nyomtatott szaklapok iránti érdeklődés, választani kellett a megmaradt két informatikai folyóirat között - mivel a PC World szolgáltatási értékét ítéltük magasabbnak és az olvasók is gyakrabban forgatták, ezért ez a lap maradt meg az informatikai kínálatból.