Jubileum 50

Kedves Alumni Hallgatóink! Kedves Érdeklődők! 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a hatályos járványügyi intézkedések megengedik, hogy a Jubileum 50 ünnepségsorozatunkat megtarthassuk, melynek időpontja 2022. július 13-15. A Kampusz hangulatos nyári környezetében többek között „nosztalgia tanórákat”, közös esti programokat is szervezünk. A jubileumi hét ideje alatt a résztvevők kollégiumi szállást is igényelhetnek.

A rendezvény sikeres lebonyolításához tisztelettel fogadunk szponzori felajánlásokat, öregdiákjaink email címének, lakcímének összegyűjtésében is várjuk szíves segítségüket, amelyet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen jelezhetnek.

A programsorozat részleteiről a későbbiekben folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket.

Az év elején elindult Jubileum 50 nevű Facebook csoportunk. Ezt a közösséget azért kívántuk létrehozni, hogy egy egységben, történetek, beszélgetések és "találkozások" által együtt nosztalgiázhassunk alumni hallgatóinkkal. Archívumunkból igyekszünk szép emlékeket megosztani. Fotók, történetek és cikkek megosztásával utazunk vissza az időben. Nagyon örülünk neki, hogy már több mint 1500 tagja van csoportunknak. Reméljük, hogy ezúton nagyon sok érdeklődőhöz, alumni hallgatónkhoz el tudunk jutni és együtt emlékezhetünk az elmúlt 50 év eseményeire, sikereire és élményeire.

Tekintsék meg idővonalunkat is, mely kronologikusan mutatja be az elmúlt 50 év eseményeit és történéseit. 

Az idővonalat szerkesztette: Szekér Ármin