Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Vajda Attila, olimpiai bajnok kenus volt a vendégünk - ZKKSE Szakmai nap és évadnyitó 

Vajda Attila, olimpiai bajnok kenus volt a vendégünk - ZKKSE Szakmai nap és évadnyitó 
 

A kultúra és közösségépítés helyszíne Kampuszunk, ezt már többször bebizonyítottuk. Ezúttal a Zalaegerszegi Kajak-Kenu-Sárkányhajó Egyesület szervezésében „In the water” címmel ingyenes szakmai előadás helyszíne volt az Innovációs és Tudásközpont földszinti előadóterme. A kezdés előtt már megtelt a terem a vízi sportok iránt érdeklődő fiatalokkal és szüleikkel, Kampuszunk sárkányhajós csapatának tagjaival, érdeklődő hallgatókkal és más zalaegerszegi sportágak képviselőivel.


IMG_0121_copy.jpg
 

Köszöntőjében a tehetséggondozásról és a kitartó munkáról beszélt dr. Németh István főigazgató, kiemelve, hogy az eredmények utáni vágy a tanulásban és a sportban is erősen jelen van. A folytatásban Várnai Tibor, a ZKKSE elnöke vezette föl a program kiemelt figyelemmel övezett vendégét, Vajda Attila olimpiai bajnok kenust.
 
A kiváló sportember interaktív beszélgetés keretében beszélt, miként jutott el idáig és mi kellett számára ahhoz, hogy eljuthasson a legmagasabb szintig, az olimpiai győzelemhez. Motivációs előadásában a fizikális és mentális felkészülésről beszélt, a célok mögötti lemondásról, szenvedélyről, örömről és fájdalomról. Szavaiból a fiatalok számára egyértelmű üzenet rajzolódott ki, „ha jobb akarsz lenni, dolgozz többet és soha ne add fel a küzdelmet, hogy elérd a céljaidat”.
 
 
IMG_0107_copy.jpg
 

A jelenlévők természetesen kérdezhettek is, mely által sok hasznos információval gazdagodhattak. Vajda Attila az olimpia aranyérmét is elhozta, amelyet kézbe fogva plusz motivációt kaphattak a fiatalok.
 
 

További médiamegjelenések: 

Egerszegi Hírek - egerszegihirek.hu

GALÉRIA