Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

A Győri Úszó SE is Zalaegerszeget és kollégiumunkat választotta 

A Győri Úszó SE is Zalaegerszeget és kollégiumunkat választotta 
 
 
A húsvéti ünnepeket megelőző két hétben Zalaegerszegen edzőtáborozott a GYŐRI ÚSZÓ SE népes csapata. A napi edzések után Kampuszunk Kollégiumában pihenték ki magukat a fiatalok.

 
IMG_20230405_083604.jpg
 
 
-Huszonegy fős csapattal jöttünk Zalaegerszegre. Alapvetően a nyári országos bajnokságokra való felkészülés volt az edzőtábor célja. Az ismert okok miatt a győri uszoda sajnos zárva van, előreláthatólag májusig, ezért az országon belül szerettünk volna egy edzőtábort tartani a fiatal tehetségek számára. A zalaegerszegi felkészülésre a 14-20 éves közötti korosztályt hoztuk el. Gyakorlatilag kétszer hat napot tudtunk edzeni a nagymedencében, ami nagyon jól sikerült - mondta Petrov Árpád Győri Úszó SE vezetőedzője.
 
A kiváló edző nem először, és reméljük nem utoljára járt Zalaegerszegen.
 
- Már másodjára jöttem, és ez nem véletlen. Az egyik az prózai ok, hiszen az országban nagyon sok hely van ahol edzőtáborozhatottunk volna, de már előre be vannak foglalva a helyek és így zsúfolt lett volna az uszoda. Zalaegerszegen nem voltak telítettek a pályák és itt csak az úszásra fókuszálhattak a fiatalok, ezért is jól tudtunk sáfárkodni az időnkkel. A másik ok pedig, hogy maga az uszoda lokációja és a szállásunk könnyen megközelíthető volt, egy zöld és pihentető környezetben. Nem egy gigantikus nagyváros, ahol a zaj és a zsibongás miatt nem tudunk pihenni. Itt minden adott számunkra, jó az étkezés, jó a transzfer, nagyon kedvesek a vendéglátóink, akár az uszodában, akár az egyetemi kollégiumban, tehát tényleg kiváló minden.
 
 
IMG_20230405_082055.jpg
 
 
Petrov Árpád elmondta, hogy a napi két edzés mellett megpróbáltak egy kis kikapcsolódást is belecsempészni az ittlétükbe, így az első héten biliárdoztak, a másodikon pedig elmentek a bazitai TV toronyhoz és egy jó kávé mellett csodálták meg a városra nyíló kilátást.
 
 
További sok sportsikert kívánunk az Egyesületnek!