Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Farkas Tamás nyerte a kollégiumi darts versenyt 

Farkas Tamás nyerte a kollégiumi darts versenyt 
 
 
Véget ért az első alkalommal megrendezett Premier Kolleague Darts Verseny, melyet végül nagy csatában Farkas Tamás nyert meg.
Az év elején jött a kósza ötlet Farkas Tamás mérnökhallgató és Bella Dániel, a projektiroda munkatársának közös gondolkodásából, hogy a Kollégiumban egyre népszerűbb dartsnak egy házi versenyt szervezzenek. A Premier Kolleague néven futó versenyre 16-an jelentkeztek, köztük Pannonos, PTE-s hallgatók és Kampuszunk munkatársai is.
 
 
IMG_7199.jpg
 
 
Február 16-án vette kezdetét a több mint két hónapos versengés, melynek során hétről hétre játszották le az egymás elleni meccseket a résztvevők. Az alapszakaszban best 8 legben határozták meg a párharcok menetét. Ahogy közeledett a szorgalmi időszak vége, lassan kialakult a legjobb négy mezőnye. Április 27-én rendeztük a Final four-t, melybe Bacsi Szilárd, Farkas Tamás, Bella Dániel és Szabó Tamás (PTE) jutott be. Itt már három nyert legig folytak az összecsapások. A döntőbe végül Bacsi Szilárd és Farkas Tamás verekedte be magát. Szoros küzdelemben végül Farkas Tamás nyert, így övé lett az Premier Kolleague serleg. A bronzmérkőzést Bella Dániel és Szabó Tamás játszotta, végül a harmadik helyet Bella Dániel szerezte meg.
 
A szervezők a hallgatói részvételből és érdeklődésből kiindulva ősszel újabb verseny rendezését tervezik.
 
Gratulálunk hallgatóinknak és munkatársunknak az elért eredményekhez!