Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

40 éves jubileumi évfolyam-találkozót tartottak 

40 éves jubileumi évfolyam-találkozó 
 
 
Szombat délután a Zalaegerszeg Polgármesteri Hivatala előtt gyülekeztek alumni hallgatóink, akik 40 éves jubileumi évfolyam-találkozó alkalmából megrendezett ünnepségre érkeztek. A résztvevő egykori hallgatók 1983-ban, 40 évvel ezelőtt a Pannon Egyetem Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg jogelőd intézményében, a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szereztek oklevelet.
 
 
IMG_2396.jpg
 
 
Az ünnepi műsor moderátora Surman Zsuzsanna alumni hallgató volt, aki egyben a főszervezője is az évfolyam-találkozónak. Gecse Péter, ZMJV alpolgármesterének köszöntője után dr. Palányi Ildikó, mb. főigazgató és a Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg dékánja osztotta meg ünnepi gondolatait a résztvevőkkel. 
 
 
IMG_2419.jpg
 
 
A köszöntő beszédek után a Zalai Táncegyüttes néptánc műsora következett. Az ünnepség befejeztével egykori hallgatóink rövid sétára indultak, hiszen a következő állomás jogelőd intézményünk, a Pénzügyi és Számviteli Főiskola régi épülete (Zárda) volt, mely ma már a Mindszenty József Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium intézményének ad otthont. 
 
 
IMG_2438.jpg
 
 
Az évfolyam-találkozó este közös vacsorával és nosztalgiázással zárult, melyre egykori oktatóikat is várták az alumni hallgatók.
 
 

További médiamegjelenések: 

Zalai Hírlap - zaol.hu