Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központ

Megérkeztek az első gólyák Kampuszunkra

Megérkeztek az első gólyák - Elkezdődött a regisztrációs hét

 

A hosszú nyári szünet után ismét hallgatóktól volt hangos Kampuszunk, hiszen hétfőn délelőtt a Regisztrációs héttel kezdetét vette a 2023/2024-es tanév.

A Regisztrációs hetünk első programja az Innovációs és Tudásközpont földszinti Előadójában volt, ahol elsőéveseink először találkoztak a Zalaegerszegi Egyetemi Központ hallgatói szervezeteinek képviselőivel. Jó volt látni, hogy közel megtelt az előadóterem fiatalokkal. Varga Boglárka, a PE ZEK HÖK elnöke beszélt a Hallgatói Önkormányzat működéséről, programjairól, majd Horváth Fanni, az MKT Ifjúsági Szervezetének alelnöke mutatta be a szervezetüket. Csizmár Máté, a KIB seniorja a kollégiumi programokról adott tájékoztatást.

A délelőtt folyamán a Neptun rendszer használatával is ismerkedtek a hallgatók, majd zárásként Bella Dániel, a Projekt Iroda munkatársa, sportszakmai koordinátor adott tájékoztatást a hallgatói ösztöndíjakról. A tájékoztató délelőttöt Jóna István, a Marketing és Kommunikációs Iroda munkatársa zárta, aki a szakmai, kulturális és sportprogramokról beszélt a gólyáknak.

A délelőtti előadások után a Gólyanapok nyitányaként a HÖK csapatépítő programján vesznek részt elsős hallgatóink.

A keddi napon 9 órától az Infocentrum Nagytermében tájékoztató előadásokkal várjuk gólyáinkat. 

 

IMG_3295.png